رئیس واحد در جلسه شورای پژوهشی: پژوهشگران و پژوهش عوامل نجات و تعالی ملت ها هستند

۱۰ خرداد ۱۳۹۳ | ۱۸:۵۲ کد : ۳۳۱۰ اخبار حوزه ریاست
یکصد و بیست و پنجمین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه با حضور رئیس واحد و اعضای شورای پژوهشی برگزار شد.

در این جلسه دکتر سید فرج الله موسوی رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره)  ضمن ابراز خرسندی در جمع اعضای شورای پژوهشی با  اشاره به لزوم توجه به تحقیقات، پژوهش و ضرورت موجود برای حمایت از پژوهش و پژوهشگران، در سخنانی در خصوص اهمیت علم در ادیان الهی به ویژه در مکتب اسلام و نقش اندیشمندان و متفکران در جامعه اسلامی پرداخت.

وی پژوهشگران و پژوهش را عامل نجات و تعالی یک ملت دانست و خطاب به اعضاء گفت: شما پژوهشگران  مسئولیت هدایت و راهگشایی دانشگاه را عهده دار هستید که با تلاشهای مستمر خود در عرصه های تحقیقاتی و پژوهشی نقش موثری در پیشرفت های جامعه خواهید داشت .

این مقام دانشگاهی در ادامه سخنان خود افق پژوهش در دانشگاه ها و کشور را بسیار روشن ارزیابی کرد و افزود: با توکل به خداوند متعال و با تمام ظرفیت و توان برای انجام پروژه های تحقیقاتی و پژوهشی پیش خواهیم رفت و از کلیه پتانسیل ها و توانمندی های موجود برای تحقیق اهداف و تعالی دانشگاه بهره خواهیم گرفت.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: کار پژوهش را باید در جان دانشجویان نهادینه کنیم به نحوی که دانشجویان  بدانند ارزش در علم و تحقیق و پژوهش است.

همچنین در ابتدای جلسه، دکتر اشجاران معاون پژوهشی واحد ضمن تشکر از دکتر موسوی رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) در خصوص اهتمام ایشان به پژوهش، به معرفی اعضاء شورا پرداخت.

در پایان جلسه  اعضای شورای پژوهش واحد نیز دیدگاه ها و نظرات خود را ارائه کردند.