برگزاری مراسم اعیاد شعبانیه در واحد یادگار امام خمینی(ره)

۱۲ خرداد ۱۳۹۳ | ۱۳:۲۹ کد : ۳۳۱۱ اخبار حوزه ریاست

به مناسبت فرا رسیدن ماه شعبان المعظم و خجسته میلاد با سعادت سرور آزادگان، سومین پیشوای شیعیان جهان حضرت امام حسین ( ع ) و روز پاسدار، میلاد مسعود پرچمدار کربلا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس(ع) و روز جانباز و ولادت امام سجاد (ع)، مراسم جشنی با حضور رئیس واحد، معاونین، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد و جمع کثیری از استادان، کار کنان و دانشجویان  در نماز خانه واحد یادگار امام خمینی(ره) برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) ضمن تبریک میلاد حضرت امام حسین (ع)، حضرت ابالفضل (ع) و امام سجاد (ع) در سخنانی به تشریح ابعاد شخصیتی والای این بزرگواران پرداخت.

حجت‌الاسلام  والمسلمین دکتر سید فرج الله موسوی با اشاره به اینکه دشمنان اسلام و ائمه معصومین (ع) همیشه به حقانیت، صداقت و حقیقت گویی امامان معصوم(ع) واقف بودند، طی سخنانی به معرفی شخصیت  والای حضرت  امام سجاد  پرداخت و اظهار داشت: انتظار ویژه آن امام معصوم، از شیعیان و پیروان  واقعی خود صداقت، پرهیزگاری و همچنین تلاش در راستای پیروی از مکتب و آرمانهای اسلام است.

این مقام دانشگاهی در ادامه از امام سجاد(ع) به عنوان یک شخصیت ممتاز در انعکاس حماسه خونین کربلا یاد کرد و تصریح نمود: شناخت سیره عملی حضرت سجاد (ع)، گفتار و کردار ایشان یک چراغ راه در زندگی است، اگر انسان بتواند ابعاد شخصیتی این حضرت را بشناسد بی‌تردید راه رستگاری را یافته است .

حجت الاسلام والمسلمین موسوی در پایان سخنان خود، سالروز ولادت با سعادت حضرت امام حسین (ع)، حضرت عباس (ع) و امام سجاد (ع) را روز انسانیت دانست و گفت:، ما باید نگرش، اندیشه و بینش  این بزرگواران را به طور صحیح و کامل در زندگی خود ترویج نماییم .

در این مراسم  مداحان اهل بیت عصمت و طهارت در مدح و ثنا حضرت امام حسین (ع)، حضرت عباس (ع) و امام سجاد (ع) به مدیحه سرایی  پرداختند.

لازم  به ذکر است این مراسم به همت دفتر فرهنگ اسلامی و روابط عمومی واحد برگزار گردید.