بازدید دکتر سید فرج اله موسوی از مجتمع جدید آزمایشگاهی

۲۱ خرداد ۱۳۹۳ | ۱۵:۴۵ کد : ۳۳۱۴ اخبار حوزه ریاست
رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) همراه با اعضای هیات رئیسه واحد از قسمتهای مختلف مجتمع جدید آزمایشگاهی بازدید کردند.

دکتر سید فرج اله موسوی ضمن تشکر از زحمات مسئولین وقت دانشگاه، بر تکمیل نهایی آزمایشگاه و تسریع در رفع کامل مشکلات ساختمان آزمایشگاه در اسرع وقت تاکید کرد.

در ادامه این بازدید دکترسیدفرج الله موسوی با یادآوری اهمیت تکمیل آزمایشگاه های تحقیقاتی به منظور اجرایی شدن طرح های تحقیقاتی پژوهشی در دانشگاه ها گفت: انتظار می رود که با توجه به ایجاد فضای آزمایشگاه های مناسب در این مجتمع آزمایشگاهی سایر آزمایشگاه های تخصصی نیز جهت استفاده بهینه دانشجویان به این مجتمع آزمایشگاهی انتقال داده شود  .

در حاشیه این بازدید دکتر اشجاران معاون پژوهش و فن آوری و همچنین مهندس اورعی معاون عمران در سخنانی جداگانه ضمن تشکر از حمایت های دکتر موسوی در خصوص لزوم تکمیل و راه اندازی کامل ساختمان آزمایشگا ها به منظور بهرمندی دانشجویان از امکانات موجود اظهار امیدواری کردند، با یاری خداوند متعال و با حمایتهای دکتر موسوی رئیس واحد و همکاری سایر مسئولین واحد در آینده نزدیک شاهد تکمیل و انتقال سایر آزمایشگاه ها به مجتمع جدید آزمایشگاهی باشیم .

در ادامه مهندس احمدی مجدآبادی رئیس آزمایشگاهای واحد ضمن تشکر از حضور دکتر موسوی در ساختمان آزمایشگاه جدید، توضیحاتی را در خصوص تجهیز و راه اندازی مجتمع آزمایشگاه ها ارائه کرد.

لازم بذکر است در این بازدید دکتر فرجاد معاون اداری و مالی، دکتر ارجمندفر معاون دانشجویی و دکتر سعدیان مدیر حراست و جمعی از مدیران واحد نیز حضور داشتند .