برگزاری اولین همایش ملی دفاع مقدس و دانشگاه در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

۳۱ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۳:۴۶ کد : ۳۳۱۵ اخبار حوزه ریاست

دکتر سید فرج الله موسوی از برگزاری نخستین همایش ملی دفاع مقدس و دانشگاه در ششم مهرماه در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری خبر داد .

رئیس نخستین همایش ملی دفاع مقدس و دانشگاه ضمن تشکر از تدابیر حکیمانه حضرت آیت ا... هاشمی رفسنجانی رییس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین تقدیر از زحمات دکتر میرزاده ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی، دکترسید طه هاشمی معاون فرهنگی دانشگاه و سردار کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در امر برگزاری این همایش گفت:‌ نخستین همایش ملی دفاع مقدس و دانشگاه از سوی دانشگاه آزاد و با مشارکت پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس در روز یکشنبه ششم مهرماه از ساعت هشت صبح تا پنج بعد ظهر در سالن اجتماعات واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری برگزار می شود .

رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری گفت: در این همایش، محورهای دفاع مقدس، دانشگاه و هنر، دفاع مقدس، دانشگاه و فرهنگ، دفاع مقدس، دانشگاه و آموزش، دفاع مقدس، دانشگاه و اسوه‌ها، دفاع مقدس، دانشگاه و نسل جوان، دفاع مقدس، دانشگاه و حماسه سیاسی‌، دفاع مقدس، دانشگاه و دفاع همه جانبه، دفاع مقدس، دانشگاه و حماسه اقتصادی، دفاع مقدس، دانشگاه، تولید علم و دستاورد، دفاع مقدس، دانشگاه و سرمایه‌های اجتماعی، دفاع مقدس، دانشگاه، ولایتمداری و تکلیف محوری و دفاع مقدس، دانشگاه و زن مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین نقش در مسیر و اهداف انقلاب اسلامی ایران را شهدا  و رزمندگان دلیر ایفا کردند و ما امروز مدیون شهدا هستیم، افزود : شهدا ضامن بقا و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند و احیای راه شهدای گرانقدر باعث احیای ارزش‌های دینی در جامعه امروزی ما خواهد شد.

دکتر موسوی بازگو کردن خاطرات شهدا را کوچک‌ترین گام در راه زنده نگه‌داشتن یاد شهیدان دانست و گفت: مهم‌ترین وظیفه ما و یادگاران دفاع مقدس حفظ خاطرات شهدا و از خودگذشتگی‌های آنان برای نسل سوم و چهارم انقلاب است که امیدوارم بتوانیم نسبت به انجام این مسئله بسیار مهم و اساسی بدرستی عمل نماییم .

وی در ادامه با بیان اینکه ضرورت دارد تا فرهنگ ایثار و شهادت را برای نسلی که جنگ را تجربه نکرده است، در قالب‌های فرهنگی بیان کنیم و این وظیفه یکایک ماست خاطرنشان کرد: بازگو کردن خاطرات شهدا کوچک‌ترین گام در راه زنده نگه‌داشتن یاد این عزیزان است.

دکتر موسوی در پایان با بیان اینکه هدف از برگزاری این همایش انتقال ارزشها و رشادتهای شهدا و رزمندگان سالهای دفاع مقدس به نسلهای جدید است، افزود: نهادینه ‌کردن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه به ‌ویژه برای نسل حاضر یک ضرورت است چرا که اگر فرهنگ دفاع مقدس در جامعه نهادینه شود جامعه در مسیر آرمان‌های اسلام و انقلاب حرکت خواهد کرد .

وی در پایان از تلاش و زحمات مسئولین پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس و همچنین همه عوامل برگزاری این همایش تقدیر کرد.