برگزاری جشن نیمه شعبان در واحد

۳۱ خرداد ۱۳۹۳ | ۱۸:۱۲ کد : ۳۳۱۷ اخبار حوزه ریاست

همزمان با فرا رسیدن نیمه شعبان و به همت دفتر فرهنگ و با همکاری روابط عمومی واحد، مراسمی در سالن خوارزمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه برگزار شد .

در این مراسم که با حضور معاونین و جمع کثیری از استادان، کارکنان و دانشجویان برپاگردید، حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید فرج الله موسوی رئیس واحد ضمن تبریک نیمه شعبان و سالروز میلاد حضرت ولی عصر (عج) ، گفت: ماه خرداد ماه شعبان ماه اعیاد، ماه درخشندگی و ماه حضرت بقیه الله الاعظم منجی عالم بشریت است.

وی با بیان اینکه خداوند متعال توفیقی در بعد مطالعه به بنده عطا کرده است، افزود: نزدیک به364تفسیر را در خصوص آیه شریفه «بقیة الله خیر لکم ان کنتم مؤمنین» مطالعه کردم که در یک مورد این آیه شریفه به وجود مقدس آخرین سفیر الهی حضرت امام عصر (عج)تفسیر شده است.

دکتر موسوی با اشاره به اینکه یکی از نامهای ولی الله العظم همین کلمه بقیة الله العظم است و ما هم با همین نام دعایش می کنیم، افزود: آن حضرت وقتی در مکه ظهور می کند و تکیه بر خانه خدا می زند بعد از بسم الله الرحمن الرحیم آیه «بقیة الله خیر لکم ان کنتم مؤمنین» را تلاوت می کند و بعد می گوید انا بقیة الله یعنی من بقیة الله هستم که سپس دستور داده می شود همه پیامبران من جمله حضرت عیسی(ع) پشت سر حضرت مهدی(عج)نماز را اقامه نمایند که این آیه حامل پیامها و نشانهای بسیار مهم و با ارزشی است.

وی خاطر نشان کرد: تفسیر دیگری که از این آیه بدست آمده است، معنی درآمد و سود پایدار می باشد و به سربازانی که پیروز از جنگ برمی گردند نیز بقیة الله می گویند چرا که هم در راه خدا مجاهدت کردند و هم پیروز از میدان جنگ برگشتند و  خواست خداوند متعال بود که اینها باقی بمانند و لذا بقیه الله را سربازان جنگ حق علیه باطل را می گویند.

رئیس واحد در بخش دیگری از سخنان خود به تفسیر دیگری از این آیه پرداخت و افزود: در تفسیر این آیه اشاره شده است که خداوند متعال به وسیله آخرین سفیر و آخرین وصی خود حضرت ولی الله العظم جهان را روشن و پر از عدل و عدالت می کند و به ظلم ستم پایان می دهد .

دکتر موسوی با بیان اینکه در تفسیر دیگری از این آیه شریفه به اموال پاک و حلال انسانها اشاره  شده است گفت:مطابق این آیه رزق کم اگر اندک هم باشد ولی حلال و پاک باشد بهتر است چرا که افرادی هستند که با وضعیت مطلوب مالی از زندگی آرامی برخوردار نیستند و بالعکس افرادی هستند که دارای مال زیادی نیستند اما در زندگی خود دارای آرامش ، کرامت، معرفت و بزرگواری می باشند که این ویژگی ها مخصوص انسانهای مومن و خدا جو می باشد.

وی ضمن اشاره به اینکه خداوند این گونه خواسته است که عمر حضرت مهدی طولانی باشد و آن حضرت در زمان موعود وبه اذن پروردگار از پشت پرده غیبت ظهور نموده و در واپسین روزهای زمان به مدد بندگان خدا بشتابد، گفت: همه عالم باید حول محور ولایت حضرت امام عصر(عج) جمع گردند تا جهان از هرگونه ظلم و بی عدالتی بدور باشد .

وی با بیان اینکه در گذشته گروهی از دانشمندان عقیده به وجود یک سیستم عمر طبیعی در موجودات زنده داشتند افزود: مثلاً پاولوف عقیده داشت عمر طبیعی انسان 100 سال است . مچینکوف می گفت: عمر طبیعی یک انسان 150 تا 160 سال ؛ وکوفلاند، پزشک آلمانی 200 سال؛ فلوگر ، فیزیولوژیست معروف 600 سال ؛ و بیکن، فیلسوف و دانشمند انگلیسی 1000 سال برای عمر طبیعی انسان ، معیّن کرده اند که در خصوص غیبت و عمر با برکت حضرت ولی عصر می توان گفت تنها مشیت الهی بر این امر تعلق گرفته که آن حضرت عمر طولانی داشته باشد چنان که  پیامبرانی دیگری هم بوده اند که عمر طولانی کرده اند .

در ادامه این برنامه، یکی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت به مولودی خوانی برای حاضران پرداخت و در آخر به نفرات شرکت کننده در مسابقه جوائزی اهدا گردید.