نخستین جلسه هماهنگی همایش دانشگاه و دفاع مقدس در واحد یادگار امام(ره)

۳۱ خرداد ۱۳۹۳ | ۱۸:۲۲ کد : ۳۳۱۸ اخبار حوزه ریاست

برگزاری جلسه هماهنگی همایش ملی دفاع مقدس و دانشگاه با حضور واحد یادگار امام(ره)، سردار مدیر کل دفتر تشکلها و بهبود روش ها در دانشگاه آزاد اسلامی ،  معاون هماهنگ کننده پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس، دکتر رحمانی و معاونین واحد در سالن کنفرانس ریاست برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید فرج الله موسوی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و با تبریک سالروز میلاد حضرت ولی عصر  و خیرمقدم به حضار به ویژه سرداران دفاع مقدس دقایقی از سخنان خود را  به تفسیر آیه شریفه«بقیة الله خیر لکم ان کنتم مؤمنین» پرداخت.

رئیس واحد یادگار امام خمینی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه بنده نزدیک به364تفسیر شیعه را در خصوص آیه شریفه «بقیة الله خیر لکم ان کنتم مؤمنین» مطالعه کردم گفت: فقط  در یک مورد از این تفاسیر به وجود مقدس آخرین سفیر الهی حضرت امام عصر (عج) اشاره نشده است که  در مابقی تفسیرها، منظور از بقیة الله را وجود نازنین حضرت صاحب الزمان (عج) عنوان شده است.

وی افزود:  تفسیر دیگری که در این آیه شریفه وجود دارد به معنی درآمد و سود پایدار است و همچنین در تفسیر دیگری هم سربازانی که پیروز از جنگ برمی گردند را بقیة الله می گویند، چرا که آنها هم مجاهدان راه خدا و هم پیروز میدانهای جنگ هستند و این مسئله خواست خداوند متعال بود که اینها باقی بمانند و لذا  بقیه الله را سربازان جنگ حق علیه باطل را نیز می گویند.

رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) با اشاره به پاسداشت خون شهدا و گرامیداشت دلاوری رزمندگان اسلام، جانبازان، مفقودین و اسرای هشت سال جنگ تحمیلی، افزود: هدف از برگزاری این همایش بزرگ در دانشگاه،  اطلاع رسانی و انتقال خاطرات هشت سال دفاع مقدس رزمندگان اسلام در جبهه حق علیه باطل به نسلهای جدید انقلاب به ویژه جوانان دانشجو است که امیدوارم همه ما بتوانیم به نحو شایسته ای این رسالت و وظیفه خطیر خود را انجام دهیم .

دکتر موسوی در پایان سخنان خود ضمن ادای احترام به مقام شامخ حضرت امام رضوان الله تعالی علیه و شهدای گرانقدر دفاع مقدس و آرزوی طول عمر با برکت و  صحت و سلامتی برای مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله خامنه ای(مدظلله العالی) بر برنامه ریزی دقیق بمنظور اجرای این همایش بزرگ در هفته دفاع مقدس تاکید کرد .

در ادامه جلسه، سردار شیخی معاون هماهنگ کننده پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس و سردار زمانی مدیر کل دفتر تشکلها و بهبود روش ها در دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر رحمانی و سایر مسئولین حاظر در جلسه طی سخنانی جداگانه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه به بیان نظرات و پیشنهادات خود در زمینه چگونگی برگزاری همایش ملی دفاع مقدس و دانشگاه پرداختند.

نخستین همایش دفاع مقدس و دانشگاه مهر 93 با محورهای دفاع مقدس، دانشگاه و هنر، دفاع مقدس، دانشگاه و فرهنگ، دفاع مقدس، دانشگاه و آموزش، دفاع مقدس، دانشگاه و اسوه‌ها، دفاع مقدس، دانشگاه و نسل جوان، دفاع مقدس، دانشگاه و حماسه سیاسی، دفاع مقدس، دانشگاه و دفاع همه‌جانبه، دفاع مقدس، دانشگاه و حماسه اقتصادی، دفاع مقدس، دانشگاه و تولید علم و دستاورد، دفاع مقدس، دانشگاه و سرمایه اجتماعی و دفاع مقدس، دانشگاه و ولایتمداری و تکلیف محوری برگزار خواهد شد.

مهلت ارسال مقاله به این همایش که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) و به ریاست دکتر فریدون رهنمای رودپشتی معاون برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد برگزار می شود، اواخر تیر93 اعلام شده است و علاقه‌مندان می توانند برای اطلاعات بیشتر به آدرس defa.iausr.ac.ir مراجعه و یا با شماره تلفن دبیرخانه 55229356  و ایمیل: defaemoghaddas@iausr.ac.ir تماس بگیرند.

آدرس دبیرخانه: تهران- روبروی حرم مطهر حضرت امام (ره)- دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره)- حوزه معاونت پژوهش و فناوری