بازدید رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره)، از برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم 92-93

۰۲ تیر ۱۳۹۳ | ۲۱:۲۸ کد : ۳۳۲۱ اخبار حوزه ریاست

دکتر سید فرج الله موسوی همراه با هیات رئیسه واحد از نزدیک از نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم نیم سال دوم 92-93 بازدید کردند.

در این بازدید رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) ضمن بازدید از قسمتهای مختلف دانشگاه همچون ستاد امتحانات، سایت کامپیوتری و قرنطینه گفت: با برنامه ریزی دقیق و منظم علاوه بر ارتقاء زیر ساخت های دانشگاه بایستی در راستای افزایش بار علمی دانشجویان نیز تلاش های زیادی صورت پذیرد.

وی با تاکید بر لزوم افزایش کیفیت آموزشی در واحد افزود: مسئولیت تمام معاونت ها، روسای دانشکده ها، اساتید هیات علمی و کارکنان پاسخگویی به مشکلات و درخواست های دانشجویان، در راستای حل مسائل آموزشی آنان است تا دانشجویان با آرامش بیشتری نسبت به  تحصیل خود در دانشگاه بپردازند.

دکتر سید فرج اله موسوی ضمن بازدید از دانشکده های مختلف واحد  از زحمات معاونت ها، روسای دانشکده ها و کارکنان دانشگاه، تشکر و قدردانی کرد.