مراسم یادبود شهید بهشتی و 72 تن از شهدای هفتم تیر در واحد یادگار امام خمینی (ره)

۰۸ تیر ۱۳۹۳ | ۱۲:۵۴ کد : ۳۳۲۳ اخبار حوزه ریاست

همزمان با فرا رسیدن هفته قوه قضاییه، مراسم یادبود شهید بهشتی و 72 تن از شهدای هفتم تیر در نمازخانه واحد برگزار شد .

در این مراسم که با حضور هیات رئیسه و جمع کثیری از استادان، کارکنان و دانشجویان واحد یادگار امام خمینی(ره) برپا گردید، حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید فرج الله موسوی رئیس واحد به مناسبت سی و سومین سالگرد فاجعه هفتم تیر و بزرگداشت هفته قوه قضائیه، به تشریح ابعاد شخصیتی شهید مظلوم آیت‌الله بهشتی و شهدای هفتم تیر پرداخت و گفت: تبیین اندیشه‌ها و دیدگاه‌های شهید مظلوم آیت‌الله بهشتی برای مردم به ویژه نسل جوان ضروری است و باعث هدایت و آگاهی نسل جوان در برابر توطئه‌های دشمنان می‌شود.

وی با اشاره به سخن حضرت امام خمینی(ره) که فرمودند: "بهشتی یک ملت بود برای ملت ما"، اظهارداشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز فرمودند" در حادثه هفتم تیر، ایران یکپارچه گریست، اما انقلاب لبخند زد".

دکتر موسوی با اشاره به آیاتی از سوره منافقون و با بیان این مطلب که اسلام از زمان ظهور تاکنون بزرگ ترین صدمات و لطمات را از منافقین خورده است گفت: منافقین دورویان هستند، آنانی هستند که ظاهر و باطن دوگانه ای دارند، آنانکه حرکاتشان در ظاهر با نام مبارزه با استکبار جهانی است اما قرآن کریم آنان را این گونه معرفی می کند که این سوگند ها و قسم هایشان علیه استکبار فقط جنبه عوام فریبی دارد.

رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) با اشاره به فرازهایی از خطبه 184 نهج البلاغه در ارتباط با منافقین افزود: حضرت امیر المومنین علی (ع) می فرماید برحذر باشید از اهل نفاق چرا که  اینان هم خود گمراه هستند و هم دیگران را به وادی گمراهی می‌کشانند: فَإِنَّهُمُ الضَّالُّونَ الْمُضِلُّونَ؛اینان گمراه و گمراه کننده‌اند.

اینان در مسیر حق هم خودشان دچار لغزش و خطا شده‌اند و هم دیگران را به لغزشگاه سوق می‌دهند: وَ الزَّالُّونَ الْمُزِلُّونَ؛ منافقان لغزشکار و لغزاننده‌اند.

تفاوت بین «ضالّون» و «زالّون» این است که اولی به کسانی اشاره دارد که آگاهانه در گمراهی گام می‌نهند و دومی اشاره به کسانی است که اشتباه و خطای فراوان دارند. آری! چون منافقان از نور علم و ایمان بی‌بهره‌اند، اشتباهات آنها نیز فراوان است.

یَتَلَوَّنُونَ أَلْوَاناً وَ یَفْتَنُّونَ افْتِنَانابه رنگهای گوناگون در می‌آیند و فتنه‌های گوناگون به پا می‌کنند.

تفاوت بین «یتلوّنون» و «یفتنّون» ممکن است از این جهت باشد که اولی به جهات ظاهری آنها اشاره می‌کند؛ یعنی هر روز به رنگی در می‌آیند و دومی اشاره به نقشه‌های پنهانی آنها دارد که هر روز به سراغ حیله‌های مرموز تازه‌ای می‌روند و طبیعت نفاق در هر صورت، دوگانگی بین گفتار و رفتار و برنامه‌هاست.

وی در ادامه با اشاره به یکی از خاطرات خود گفت: در سال 1360 یعنی قبل از انفجار شکوهمند پیروزی جمهوری اسلامی ایرانی یک مقاله ای را مطالعه می کردم که در آن در یک جلسه فوق سری حزب منافقین سرکرده این حزب مسعود رجبی به افراد حزب خود اعلام کرده بود که متاسفانه ما بایستی تا 30 سال دیگر نماز بخوانیم . این حرف وی یعنی چه؟ یعنی ما اعتقادی به قرآن، قیامت، اسلام، نماز، پیامبر عظیم الشان اسلام، ائمه اطهار نداریم اما برای اینکه مردم را فریب دهیم مجبوریم. منافقین از قرآن و نماز همواره استفاده ابزاری کرده اند.

دکتر موسوی در خاتمه سخنان خود افزود: فقر در جامعه نفاق می آورد، دروغ ریشه نفاق است. تظاهر خود نفاق است این که چیزی را بگوی اما عمل نکنی یعنی منافق. آنکه اعمالش با گفتارش مطابق نیست منافق است بنابراین ما بایستی در جامعه نفاق زادیی کنیم تا به امنیت انسانی، فیزیکی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی برسیم.