برگزاری جلسه شورای آموزشی واحد

۰۸ تیر ۱۳۹۳ | ۲۲:۰۲ کد : ۳۳۲۵ اخبار حوزه ریاست

جلسه آموزشی واحد یادگار امام خمینی با حضور رئیس واحد و اعضای هیات رئیسه در سالن کنفرانس ریاست برگزار شد

دکتر سید فرج اله موسوی در ابتدای این مراسم  ضمن تبریک حلول ماه سراسر خیر و برکت و رحمت رمضان  به همه پیروان قرآن و رهروان راه ائمه هدی علیهم السلام  گفت: امیدواریم باتمسّک به قرآن و انجام عبادات سفارش شده در این ماه، از لحظه لحظه این اوقات روحانی و آسمانی، بهره های فراوان معنوی نصیب خود سازیم و از برکات بی شمار آن، اندوخته جاویدی برای یوم المعاد خود بیندوزیم .

وی با بیان آثار و تبعات دروغ و غیبت به تشریح آموزه‌های دینی و اسلامی پرداخت و ابراز کرد: دروغگویی و غیبت در مقدسات دینی بسیار مورد مذمت و نکوهش قرار گرفته و به‌ عنوان کلید ورود به تمامی فسادها مطرح شده است.

رئیس واحد در ادامه این جلسه ضمن بیان اینکه یکی از مهمترین فعالیتها در دانشگاه ها پرداختن به مسئله بسیار مهم کیفیت در سیستم آموزشی است، افزود: در واحد یادگار امام (ره) ضمن توجه ویژه مسئولان به مسئله کیفیت آموزشی، لازم است به مسئله کمیت نیز توجه ویژه ای صورت پذیرد که در این راستا، ساخت دانشکده علوم انسانی، ساختمان کلاسهای درسی و ایجاد  فضاهای جدید آموزشی و پژوهشی از مهمترین اقدامات عمرانی این واحد در آینده نزدیک خواهد بود  .

وی در ادامه به لزوم رشد دانشگاه ها در زمینه آموزش و پژوهش اشاره کرد و افزود: اولین کاری که باید به نحو مطلوب در دانشگاه ها انجام پذیرد، مساله آموزش و پژوهش است، چرا که انجام این مهم توسط اساتید مجرب در دانشگاه ها و مراکز علمی کشور پیشرفت علمی کشور در همه زمینه ها را در پی خواهد داشت .

در ادامه این جلسه دکتر علیرضا وحیدی معاون آموزشی واحد ضمن تبریک حلول ماه رمضان و تشکر از رهنمودهای دکتر سید فرج الله موسوی، با قرائت دستور کار جلسه طی سخنانی به تشریح اهم فعالیتهای آموزشی در واحد پرداخت .

همچنین حاضرین در جلسه به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود در خصوص مسائل آموزشی پرداختند.