پیام رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری به مناسبت روز قدس

۰۱ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۴:۲۶ کد : ۳۳۲۹ اخبار حوزه ریاست

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

نام گذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نام روز قدس یادگار و نشانه تدبیر و دوراندیشی حکیمانه امام راحل(ره) برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین و بیانگر اعتقاد و پایبندی رهبرمعظم و مردم ایران به اندیشه وحدت و انسجام اسلامی مقابل زورگویان و یکه تازان عرصه جهانی است تا برای همیشه مسئله فلسطین در یاد و خاطره مسلمانان عالم زنده بماند.

این روزها ملت مظلوم و بی دفاع فلسطین آماج وحشیانه ترین حملات رژیم اشغالگر قدس است وکودکان و زنان ستمدیده فلسطینی در سکوت محض مدعیان حقوق بشر به طرز فجیعی قتل و عام می شوند؛ کودک در دامان مادر جان می دهد و مادر با آخرین نوازش صورت فرزندش شهد شهادت را می نوشد.

به راستی گناه این مردم مظلوم چیست که این چنین مورد ظلم و جنایت واقع می شوند، به کدام خطا مستحق چنین بی رحمی قرارگرفته اند.آیا جز این است که: سالیان سال است که از وطن خود رانده ومدافع انسانیت و شرف خود هستند.

حماسه‌ روز قدس یادآور فریاد رعدآسای امام راحل «ره» است که همچون صاعقه بر سر صهیونیست غارتگر فرود آمده و پژواک آن در جهان به ویژه درکشورهای اسلامی طنین افکن شد و مسیر مبارزه‌ بی‌امان مردم فلسطین را شتابنده و طوفنده ساخت.

روز قدس روز اتحاد و وحدت جهان اسلام و روز تجلی همدلی و فریاد برائت از ظلم و ستم امت واحده اسلامی بر علیه رژیم غاصب صهیونیست و روز تبلور عینی حمایت ملت های آزاده و مستقل جهان از قیام ملت مظلوم و قهرمان فلسطین است.

روز قدس روز خروش ملت های اسلامی بر علیه هر گونه تجاوز و اشغالگری است که بنیان پوشالی رژیم اشغالگر را می لرزاند و حقارت و زبونی این رژیم سفاک و غده سرطانی را در مقابل کوه استوار و با عظمت مسلمانان جهان نمایان می کند.

روز قدس، روز رژه سپاهیان اسلام در برابر چشمان حیرت زده‌ مستکبرین جهان، روز نمایش اتحاد و همبستگی جهان اسلام در مقابل نمادهای کفر و استکبار دوران معاصر و روز برائت از استکبار و اعلام نفرت عمومی ملل مسلمان و همه آزادگان جهان از رژیم تروریست و اشغالگر قدس و حامی آن شیطان بزرگ؛ آمریکای جنایتکار است.

اینجانب با توجه به شرایط کنونی مردم مظلوم و بی پناه فلسطین و نزدیک بودن روز جهانی قدس از جامعه دانشگاهی به ویژه استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری دعوت می نمایم همراه با مردم عزیز ایران با شرکت در راهپیمایی بزرگ روز قدس ضمن ابراز همدردی با مردم مظلوم و ستمدیده غزه و اعلام انزجار از رژیم صهیونیستی،یکبار دیگر با آرمان های حضرت امام راحل (ره) و  مقام معظم رهبری"مدظله العالی" تجدید میثاق نماییم .

دکتر سید فرج الله موسوی
                                                                                                    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی