برگزاری کارگاه تفسیر سوره فرقان

۰۵ مرداد ۱۳۹۳ | ۲۲:۰۱ کد : ۳۳۳۰ اخبار حوزه ریاست

همزمان با ایام ماه مبارک رمضان جلسات  تفسیر سوره مبارک فرقان ویژه اساتید، کارکنان  و دانشجویان در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری به همت دفتر کانون قرآن و عترت برگزار شد.

این کارگاه  با حضور جمع کثیری از استادان، کارکنان و دانشجویان واحد در  نمازخانه بزرگ مجتمع و به ‌شکل حضوری به مدت 12جلسه بعد از نماز ظهر و عصر توسط حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید فرج الله موسوی رئیس واحد برگزار گردید .

حجت الاسلام والمسلمین دکتر موسوی ضمن سپاس از حضور پر از معنویت کارکنان واحد در این جلسات نورانی تفسیر سوره مبارک فرقان، گفت: در ماه رمضان تنها قرائت قرآن کافی نیست بلکه باید به تفسیر قرآن تدبر شود چرا که قرآن شفیع و حلال گرفتاری ها و مشکلات است، انس با قرآن کریم در ماه رمضان باید تقویت شود و هر فردی به تنهایی و یا به صورت گروهی باید اسباب قرائت قرآن را فراهم نماید .

دکتر موسوی از برگزاری این دوره از جلسات و حضور منظم و به موقع کارکنان و اساتید و توجه به مباحث فرهنگی و مذهبی در دانشگاه احساس خرسندی نمود و  برگزاری این دوره از کارگاه های قرآنی را فرصتی مناسب برای  درک ارزشهای معنوی و درک بهتر مفاهیم قرآنی در ایام ماه مبارک رمضان دانست .

وی با اشاره به اجرا شدن این طرح در ماه مبارک رمضان، افزود: این ماه فرصت بسیار مناسبی برای انتقال معارف قرآن و اهل بیت(ع) است که امیدوارم همه ما فرصتی مناسب برای تفکر و تدبر در افعال و صفات خداوند و همچنین روی آوردن به تهذیب نفس و تصفیه درون و پرداختن به مجالس و محافل انس با قرآن کریم را  بدست آورده باشیم.

رئیس واحد ماه مبارک رمضان را مظهر برکت و مغفرت خداوند و ماه راز و نیاز بندگان با خداوند دانست و گفت: هدف از برگزاری جلسات تفسیر قرآن کریم در این ماه، ترویج و اشاعه فرهنگ قرآنی و نیز ارتقای سطح معرفت و دانش اساتید و کارکنان با مضامین قرآنی و معارف آسمانی است.

دکتر موسوی در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کرد تفسیر سوره های مبارک قرآن کریم صرفا مختص  ماه مبارک رمضان نباشد و با برنامه ریزی های معاونت فرهنگی این موضوع بصورت منظم در واحد برگزار گردد .

لازم بذکر است  جلسات تفسیر سوره مبارک فرقان بر اساس تفسیر نمونه، جلد15آیت الله مکارم شیرازی توسط حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید فرج الله موسوی رئیس واحد برگزار گردید.

تفسیر سوره فرقان