پیام دکتر سید فرج الله موسوی به مناسبت عید سعید فطر

۰۶ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۳:۲۴ کد : ۳۳۳۱ اخبار حوزه ریاست

متن کامل پیام تبریک بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

َالَّلهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ خَیْرَ ما سَئَلَکَ بِه عِبادُک الصّالِحُونَ وَ اَعوذُ بِکَ مِمَّا اسْتَعاذَ مِنْهُ عِبادُکَ الْمُخلَصُون

عید سعید فطر، جشن بازگشت به فطرت پاک انسانی به برکت یک ماه عبادت خالصانه و تلاش برای زدودن زنگارهای گناه و انحراف و جهالت از دل ها و جان ها در طول ماه مبارک رمضان است. عید فطر برای آنان که رمضان را آنگونه که شایسته است درک کرده اند، روز اعلام پیروزی بر طاغوت نفس است و روز شکر به درگاه الهی به خاطر آنچه در ضیافت خویش ما را به آن مهمان نمود و به سوی آن هدایت فرمود.

رمضان ماه رحمت و مغفرت و ماه ضیافت الهی در میعادگاه فطر به پایان میرسد و جان های بیقرار و فطرت های پاک مشتاقان نعمت ، امیدواران ثواب و توبه کاران واقعی را از زنگارها زدود و جلالی دوباره بخشید.

روز عید فطر ، روز شادمانی پارسایان و پرهیزگارانی است که با برچیدن زنجیر تعلقات مادی و مهار خواهش های نفسانی خویش درخواست توبه و بازگشت شان به درگاه خداوند یکتا مقبول افتاده است و طلیعه ماه شوال پرهیزگاران را در جشن عبادت و امساک به همخوانی می خواند تا خدای را شاکر شوند.

اینجانب با تبریک عید سعید فطر و طلوع ماه شوال به پیشگاه حضرت امام عصر (عج) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و خانواده بزرگ دانشگاهی بالاخص اساتید ،کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری، از خداوند متعال رستگاری و عزت و کرامت همگان را مسئلت می نمایم.

دکتر سید فرج الله موسوی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی