افتتاح طرح ضیافت اندیشه استادان واحد در حرم مطهر امام راحل

۲۶ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۸:۴۴ کد : ۳۳۳۴ اخبار حوزه ریاست

طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره)  با حضور حجت الاسلام دکتر سید فرج ا... موسوی رئیس واحد، حجت الاسلام جوادی راد معاون فرهنگی حرم مطهر ، حجت الاسلام یاری خانی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونین، روسای دانشکده ها واستادان برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم شرکت کنندگان ضمن اهدای تاج گل و قرائت فاتحه یاد و خاطر امام راحل را گرامی داشتند و با آرمانهای مقام معظم رهبری  و شهدای والامقام انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند .

در ادامه این برنامه دکتر سید فرج الله موسوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدیادگار امام خمینی (ره) شهرری، ضمن گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گفت: برگزاری طرح ضیافت اندیشه استادان یک تبادل اندیشه است که برطرف کننده کمبود های فرهنگی دانشگاه هاست و در آن پیوند بین استاد و دانشجو، در قالب معرفت شناسی دینی در جهت احیاء نظام تعلیم و تربیت اسلامی را  فراهم می سازد که در نهایت  باعث ارتقاء بصیرت علمی و فرهنگی میگردد .

دکتر موسوی  با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در این زمینه افزود: مقام معظم رهبری همواره بر ترویج منش و اخلاق اسلامی توسط اساتید توصیه کرده‌اند و وظیفه اساتید را فراتر از صرفاً فعالیت آموزشی دانسته‌اند که انتظار می رود این مسئله بسیار اساسی مورد توجه قرار گیرد .

رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در ادامه با اشاره به گسترش دیدگاه های  ناب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) درباره فرهنگ و توسعه فرهنگی تشریح کرد: امام خمینی(ره) با انقلاب اسلامی و اندیشه‌ های ناب اسلامی که داشتند توانستند خودباوری را در بین جوانان و ملت ما ایجاد کنند که با همین پشتوانه‌ خودباوری بود که مردم توانستند نظام طاغوتی را سرنگون و نظام اسلامی را در کشور ایجاد نمایند.

وی با توجه به لزوم، تبیین و گسترش اندیشه‌های حضرت امام(ره) در جهان اسلام گفت: اندیشه‌ ایشان موجب شده ملت ما به عزت و اقتدار برسند و مسیر انقلاب نیز با ترویج اندیشه‌های ایشان گسترش یابد.

این مقام دانشگاهی در پایان سخنان خود بیان داشت: رسالت ما در این واحد گسترش و تبیین اندیشه‌های حضرت امام خمینی(ره) است که امیدوارم بتوانیم بتوانیم بیش از گذشته در این راستا موفق باشیم .

حجت الاسلام جوادی راد معاونت فرهنگی حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره)  با ابراز خرسندی از حضور استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهر ری در حرم حضرت امام راحل گفت:انتظار می رود با حضور دکتر موسوی بعنوان رئیس واحد ، تعاملات فرهنگی مناسبی با حرم برقرار، که  بنده بعنوان معاونت فرهنگی آستان آمادگی خود را برای تعامل و برگزاری هرچه بیشتر برنامه های فرهنگی در حرم اعلام می نمایم.

معاون فرهنگی آستان حضرت امام خمینی(ره)در ادامه به دوران آشنایی خود با حضرت امام(ره) پرداخت و افزود: افتخار آشنایی بنده با حضرت امام به سالهای دهه چهل بر می گردد که با  حضور پدرم در محضر حضرت امام حاضر و از سخنان حکیمانه ایشان بهرمند می شدیم .

حجت الاسلام جوادی راد با بیان اینکه یکی از بزرگ ترین ویژگی حضرت امام خمینی (ره) این بود که در تمام مراحل زندگی توکلش بر خداوند بود گفت: امام همواره به خداوند متعال اعتماد و راضی به حکمت و تقدیر الهی بود و تمام کارهایش برای رضای خدا بود.

وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه امام جز برای خدا نمی اندیشید و کاری را انجام نمی داد گفت: امام جز برای خدا سخن نمی گفت و  هر کاری می کرد در راستای رضای خداوند سبحان بود .

وی گفت: همانگونه که می دانید خلوص نیت دارای درجاتی است. اخلاص به این معنی است که هر اندازه اخلاص انسان به خدا بالا رود به همان اندازه انسان قادر است در دنیا مادی اثر گذار باشد و امام اینگونه بود. امام برای خدا کار کرد و ما انسان ها به هر اندازه که در امورات زندگی خود به خداوند متعال توکل داشته باشیم قطعاً در زندگی نیز موفق تر هستیم.

در ادامه مراسم حجت الاسلام علی یوسفیان معاون فرهنگی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهر ری پس از خیر مقدم به حاضران، در رابطه با طرح ضیافت اندیشه اساتید در ادامه به شرح برنامه های این طرح پرداخت و از زحمات همه حوزه ها، بویژه معاونت آموزشی  و  دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد تشکر نمود و اظهار امیدواری کرد: بتوانیم به کمک همگان به اهداف مقدس تعیین شده این طرح دست یابیم.

حجت الاسلام یوسفیان همچنین عنوان کرد: طرح ضیافت اندیشه مکمل مسئولیت خطیر استادان در این برهه زمانی است. آن هم در جامعه ای که جوانان ما با هجمه های سنگین دشمنان اسلام مواجه هستند و نیاز است که اساتید و رهبران فکری و علمی با دید دقیق تر و بصیرت نافذ تری با مسائل پیش رو برخورد نمایند لذا مسائل مطرح شده در این طرح یک مباحث هم فکری و هم اندیشی را در بر میگیرد.

معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهر ری با تاکید بر گرامی داشت یاد و خاطره امام راحل (ره)، شهدا و رزمندگان اسلام خصوصا آزادگان سرافراز گفت: امیدواریم بتوانیم ادامه دهنده موفق راه امام و شهدا و این عزیزان جان برکف باشیم.

در این مراسم، حجت‌الاسلام یاری خانی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهر ری، ضمن تشکر از مساعدتها  و تلاشهای فراوان دکتر سید فرج الله موسوی رئیس واحد و دکتر یوسفیان معاونت فرهنگی با بیان اینکه متولی اصلی این طرح معاونت آموزشی  است گفت: توانمندسازی اعضاء و تحقق اهداف دانشگاه آزاد اسلامی هدف اصلی برگزاری طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه آزاد اسلامی است .

وی در ادامه افزود: طرح ضیافت اندیشه استادان به مدت  یک هفته ادامه دارد که با استقبال بی نظیر استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری تا پایان هفته در حال برگزاری است.

یاریخانی در سخنان خود با بیان اینکه برای استادان شرکت کننده در هر روز، طرح کلاس‌های فوق برنامه فرهنگی متنوعی از جمله کارگاه آشنایی با مبانی تفسیر قرآن کریم، کارگاه آشنایی با عرفان‌های نوظهور، نشست هم اندیشی اساتید، برنامه ورزشی شنا و با اردوی یک روزه همراه با دیدار علماء و سایر شخصیتهای علمی و فرهنگی برگزار می‌شود گفت: امیدوارم برنامه‌های فرهنگی امسال نسبت به سال گذشته با کیفیت بهتری برگزار شود.