شرکت در نماز جماعت پایه کار فرهنگی در دانشگاه است

۲۶ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۸:۵۲ کد : ۳۳۳۵ اخبار حوزه ریاست

جلسه شورای فرهنگی با حضور رئیس واحد، معاونت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد و اعضای شورا برگزار گردید.

دکتر سید فرج الله موسوی در این جلسه با توجه به رویکرد فرهنگی دکتر میرزاده ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: شورای فرهنگی دانشگاه ها یکی از عالی ترین شوراهای دانشگاه است و اجرای تصمیمات آن مهم وضروری می باشد.

رئیس واحد با اشاره به نامگذاری سال 93 به عنوان سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی از سوی رهبر معظم انقلاب، بر لزوم آسیب شناسی فرهنگی و شناسایی نقاط آسیب پذیر فرهنگی در دانشگاه تاکید کرد و افزود: گسترش و نهادینه کردن مسائل فرهنگی در دانشگاه ها با استفاده از ابزارها و تکنیکهای فرهنگی بسیار موثر و اثر گزار خواهد بود .

وی تجلی طلایی کار فرهنگی در دانشگاه ها را شرکت اساتید ، کارکنان و دانشجویان در انجام کارهای فرهنگی و حضور در صفهای نماز جماعت دانست و افزود: مهمترین عامل مبارزه با فرهنگ بیگانه  در داشگاه ها تکیه بر ارزش های اسلامی و الگو قرار دادن زندگانی و راه روش سیره ائمه اطهار (ع) است  که امیدوارم بتوانیم این مسیر را بدرستی طی و از این طریق انجام کارهای فرهنگی در دانشگاه ها نهادینه گردد .

دکتر موسوی در پایان سخنان خود بیان داشت: انتظار می رود اعضای شورا مسائل فرهنگی وجود در دانشگاه را به دقت رصد و برای برنامه ریزی، تصمیم گیری  و سازماندهی و همچنین  ارائه راهکارهای مناسب فرهنگی به شورای فرهنگی واحد انتقال دهند .

در ادامه حجت الاسلام یوسفیان معاون فرهنگی واحد ضمن تشکر از رهنمود های حکیمانه دکتر سید فرج الله موسوی، با اشاره به توسعه و ترویج فرهنگ اسلامی در دانشگاه افزود: برپایی نماز از مهمترین اولویت های فرهنگی است و برنامه های فرهنگی باید گامی درجهت اهداف تعالی باشد .

وی در خصوص فعالیت­های فرهنگی واحد با اشاره به استقرار کارشناسان فرهنگی در دانشکده ها گفت: حوزه فرهنگی با همکاری سایر حوزه ها و بنابر وظیفه دینی، باید درترویج  فرهنگ دینی فعالیت گسترده­تری داشته باشیم و  همه ما بایستی امربه معروف و نهی از منکر را جزء وظایف اسلامی خود بدانیم .

معاون فرهنگی واحد در پایان با بیان اینکه دانشجویان این واحد بیش از پیش به مسائل فرهنگی توجه دارند، افزود: پسوند اسلامی دانشگاه آزاد وظیفه مسئولان را سنگین ترمی کند و یکی از افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی و این واحد دانشگاهی این است که در راستای فرمایشات حضرت امام راحل(ره) و منویات مقام معظم رهبری گام برمی دارد.

گفتنی است در ادامه جلسه طرح های فرهنگی اجتماعی  مورد بحث و گفتگو اعضاء قرار گرفت.