نشست صمیمی دکتر موسوی با استادان شرکت کننده در طرح ضیافت اندیشه

۲۶ مرداد ۱۳۹۳ | ۲۱:۲۶ کد : ۳۳۳۶ اخبار حوزه ریاست

این نشست که در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه و با حضور هیات رئیسه، معاونت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و جمع کثیری از استادان واحد برگزار گردید، دکتر هرندی دبیر جلسه طی سخنانی ضمن تشریح برنامه های طرح ضیافت اندیشه از حضور دکتر موسوی رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری تقدیر کرد.

دکتر سید فرج ا... موسوی رئیس واحد طی سخنانی با ابراز خرسندی از حضور در جمع استادان طرح ضیافت اندیشه و با قدرانی از زحمات استادان دلسوز در دانشگاه به تشریح  وظایف خطیر استادان در دانشگاه پرداخت .

وی با بیان اینکه طرح ضیافت اندیشه در دانشگاه ها برای رفع مشکلات پژوهشی، آموزشی و فرهنگی در دانشگاه ها تبیین شده است در سخنانی به اهمیت مسئله آموزش در دانشگاه ها پرداخت .

وی با انتقاد از نحوه تدریس بعضی از اساتید در دانشگاه ها که از جزوه برای تدریس استفاده می کنند گفت: استاد توانمند و آشنا به وظایف همواره قبل از کلاس‌هایش درس خود را از لحاظ به‌روز بودن چک می‌کند مثلاً در اینترنت مطالب جدید مربوط به درس را بیرون می‌آورد یا اگر بخشی از درس تغییر کرده است آن‌را تغییر می‌دهد و تکرار مکررات نمی‌کند و هیچ گاه از جزوه تکراری و مربوط به سال گذشته برای تدریس استفاده نمی کند .

دکتر موسوی با بیان اینکه استاد در کلاس درس لازم است مشی استادانه داشته باشد، به این معنا که علاوه بر داشتن جذبه  با دانشجو دوست باشد و باعث شود دانشجویان به دنبال کردن مباحث علمی علاقمند شوند، افزود: دانشجو باید شایستگی علمی لازم برای پاس کردن درس را داشته باشد نه اینکه استاد به هر دلیلی مثلا بعلت خالی شدن کلاس خود در ترمهای آینده به دانشجویان نمره قبولی بدهد که اگر این مسئله در دانشگاه اتفاق بیفتد خیانت به دانشجو و دانشگاه تلقی می گردد .

رئیس واحد یادگار امام (ره) شهرری در ادامه یاد آور شد: استاد موفق استادی است که همه‌ دانش خود را به خوبی به دانشجو انتقال دهد و از طرفی از دانشجو بخواهد برای یادگیری تمام تلاش خود را انجام دهد، حتی اگر برای یادگیری دانشجو نیاز باشد دانشجو  چندین بار، این درس را بردارد.

دکتر موسوی با بیان این مطلب که  استاد باید با خواستن تکلیف از دانشجو او را نسبت به درس جدی کند، گفت: استاد بایستی با از بین بردن استرس درس در کلاس جذابیت درس خود را بالا ببرد. یعنی درس برای دانشجو هم مهم و جذاب باشد.

وی با بیان اینکه استاد نمونه، هیچ‌گاه سلیقه‌ شخصی، کینه یا علاقه را در نمره دهی دخیل نمی‌کند و اساساً استاد خوب نمره را مبنای سنجش نمی‌داند، بلکه بیشتر، تلاش و فهم دانشجو برایش مهم است.

رئیس واحد افزود:  استاد موفق هرگونه سوالی از او پرسیده شود با تمرکز و آرامش کامل جواب می‌دهد و این استاد اگر در آن لحظه جواب به ذهنش نرسد قرار نیست هول شود یا اینکه جوابی غلط سرهم کند بلکه با آرامش کامل پاسخ مسئله را به زمانی دیگر موکول می‌کند تا با مطالعه بیشتر و در جلسات بعد پاسخ صحیح و درست مسئله را به دانشجو ارائه نماید.

در پایان استادان شرکت کننده سوال های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی خود را مطرح و  به ارائه نظرات پیشنهادات و انتقادات خود پرداخته و دکتر موسوی به پرسش های آنان پاسخ گفت.