اختتامیه طرح ضیافت اندیشه استادان با حضور استاد رحیم پور ازغدی در واحد

۰۲ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۳:۲۲ کد : ۳۳۳۸ اخبار حوزه ریاست

آیین اختتامیه طرح ضیافت اندیشه ویژه اساتید با حضور استاد فرهیخته رحیم پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام و المسلمین طیبی رئیس استانی دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری، دکتر سید فرج ا... موسوی ریاست واحد، حجت الاسلام یاری خانی مسول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری واحد، اعضای هیات رییسه، اساتید و اعضای هیات علمی واحد در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم دکتر سید فرج الله موسوی رییس، ضمن خیرمقدم به دانشمند فاضل استاد رحیم پور ازغدی، حجت الاسلام و المسلمین طیبی رئیس استانی دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در استان تهران طی سخنانی گفت:  برگزاری باشکوه طرح ضیافت اندیشه اساتید که هر ساله در سراسر دانشگاه های کشور در حال برگزاری است ، مدیون تلاش نمایندگان مقام معظم رهبری و معاونتهای فرهنگی و آموزشی در واحد های دانشگاه آزاد است که امیدوارم هر سال با شکوه تر از سال قبل برگزار گردد .

رییس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، طرح ضیافت اندیشه استادان را فرصت ارزشمندی برای استادان برای کسب آموزه های جدید به منظور ارتقای سطح معرفتی و سیاسی آنان دانست و خاطرنشان کرد: دانشگاه ها باید زمینه های فکری و آزاد اندیشی را ایجاد کنند تا از این طریق بتوان در جهت اسلامی تر شدن دانشگاه ها گام برداشت.

دکتر موسوی در ادامه ضمن تشکر و قدردانی از حضور به موقع و چشمگیر استادان شرکت کننده در این طرح، علیرغم مسائل و مشکلات کاری نسبت به این امر مهم گفت: خدا را سپاسگزاریم که امسال هم به ما توفیق داد تا بتوانیم میزبان طرحی باشیم که رسالت آن هدایت درست فرزندان این مرز بوم در دانشگاه است .

وی همچنین ایجاد فضای دوستانه و همدلی و  همچنین مشارکت علمی و فرهنگی اساتید را در دانشگاه ها یاد آور شد و افزود: آشنایی هرچه بیشتر استادان در زمینه های فرهنگی از جمله دستاوردهای چنین دوره هایی است که امیدوارم استادان در این زمینه به این مهم دست پیدا کرده باشند.

دکتر سیدفرج الله موسوی در پایان از حجت الاسلام یاری خانی معاونت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد و همچنین از معاونت های فرهنگی، آموزشی و دانشجویی و  کلیه همکارانی که در برگزاری این طرح پر خیر و برکت تلاش کردند تشکر و قدردانی کرد .

در ادامه مراسم حجت الاسلام طیبی رئیس استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در تهران، ضمن تشکر از زحمات مسئولین واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در برگزاری مراسم اختتامیه طرح ضیافت اندیشه در دانشگاه، از تمامی حوزه ها این واحد دانشگاهی که سعی و تلاش هرچه بیشتری در جهت بهتر برگزار شدن این دوره را داشتند تشکر و قدردانی کرد و افزود: برنامه ریزی ویژه در مباحث فرهنگی و تربیتی، تبادل نظرهای فرهنگی، شناخت اساتید گرامی از مسائل و موضوعات مختلف،  از شاخص های مهم این طرح است.

وی با تاکید بر تداوم این گونه طرح ها و کارگاه های آموزشی ویژه اساتید گفت: انگیزه اصلی اساتید کشور ما ارتقا جایگاه و افزایش امتیازات خودشان نیست و از آن رو که تربیت نیروی انسانی متخصص، توانمند و متعهّد بر عهده اساتید گرامی است،  لازم است اعضای هیأت علمی نه تنها در بخش های علمی بلکه در مباحث اعتقادی و اخلاقی نیز سرآمد باشند.

وی در پایان سخنان خود طرح ضیافت اندیشه اساتید را فرصت ارزشمندی دانست که اساتید با شرکت در آن به ارتقای سطح معرفتی و دانش افزایی خود می پردازند.

همچنین حجت الاسلام یوسفیان معاونت فرهنگی واحد ادامه داد: از خداوند متعال درخواست داریم درهای ضیافت اندیشه ای که برای ما گشوده است را هرگز نبندد چرا که ما با پررنگ کردن اندیشه ها می توانیم هویت، ارزش و مقام خود را رفیع تر نماییم .

وی ضمن قدرانی از مساعدتهای دکتر موسوی رئیس واحد و همچنین حضور استادان و کلیه افراد برگزار کننده این طرح، با اشاره به آیات و روایات مختلف یادآور شد: تعمق در قرآن و دین اسلام که به عنوان کامل ترین دین است؛ علاوه بر اینکه باعث می شود تا افراد دارای خلق و خوی پسندیده گردند، مسیر سعادت و پیشرفت آنان را تضمین می نماید.

وی در پایان ضمن تشکر از مسئولان برگزاری دومین دوره طرح ضیافت اندیشه استادان در سخنانی به اهمیت حرکت استادان در حرکت به سوی اخلاق حرفه ای تاکید کرد و ضمن ابراز خرسندی، این دوره را یکی از پربارترین دوره های برگزار شده در این دانشگاه دانست ..

در ادامه استاد رحیم پور ازغدی که بعنوان سخنران ویژه به بررسی سیاستهای حاکم بر سینمای غرب پرداخت.

گفتنی است در پایان این مراسم از اساتید جلسات طرح ضیافت اندیشه تجلیل و به قید قرعه به سه نفر از اساتید شرکت کننده در  طرح ضیافت اندیشه سهمیه سفر به خانه خدا اهدا شد.