پذیرش دانشجو بدون آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

۱۷ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۸:۱۰ کد : ۳۳۳۹ اخبار حوزه ریاست

پذیرش دانشجو بدون آزمون در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری آغاز شد و علاقمندان به ادامه تحصیل می توانند نسبت به ثبت نام خود در اسرع وقت اقدام کنند.

دکتر سیدفرج الله موسوی رئیس واحد ضمن اعلام این مطلب افزود: این واحد دانشگاهی با برخورداری از امکانات و پتانسیل های بسیار بالا و وجود رشته های متعدد در گروه های فنی و مهندسی، برق،  کشاورزی، علوم پایه و علوم انسانی آمادگی پاسخ به اشتیاق وافر جوانان طالب ورود به عرصه آموزش عالی را دارد.

وی با بیان اینکه واحد یادگار امام (ره) در بیش از110رشته تحصیلی آماده پذیرش داوطلبان بدون آزمون است، خاطرنشان کرد: رشته های کاربردی و منحصر به فردی در این دانشگاه فعال است که داوطلبان علاقمند می توانند در این رشته ها ثبت نام و ادامه تحصیل دهند.

وی ضمن اشاره به اینکه 98درصد رشته های تحصیلی در این دانشگاه بدون آزمون پذیرش دانشجو دارد، گفت: منحصراً رشته های مهندسی مکانیک (کارشناسی پیوسته) مهندسی برق و مخابرات( کارشناسی پیوسته) علمی کاربردی معماری(کارشناسی نا پیوسته) علمی کاربردی حسابداری( کارشناسی نا پیوسته)دارای آزمون ورودی است .

دکتر موسوی از داوطلبان خواست: بدون فوت زمان و در اسرع وقت با مراجعه به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی azmoon.org نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) دارای مرکز تحقیقات - پژوهشی و فرهنگی شامل: مرکز رشد، مرکز آموزش نیروی انسانی ، مرکز IT، کتابخانه دیجیتال و نمازخانه مرکزی می باشد.

این واحد دارای سوله های آموزشی، کارگاه ها و آزمایشگاه های مجهز بوده و دارای  23189  دانشجو  در  108 گرایش در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در  هفت دانشکده مصوب ( علوم انسانی،  فنی مهندسی، آموزش معلمان، علوم پایه، شیخ صدوق (هنر و معماری)، مدیریت و حسابداری و  مهندسی برق (شهدای هسته ای) است.

این واحد دانشگاهی با در بر داشتن 4 نمازخانه، 4 سالن ورزشی، بیش از 152 هزار جلد کتاب، 7 سالن غذاخوری و رستوران اقدام به تربیت بیش از 60 هزار دانش آموخته نموده و به سهم خویش نقش موثری در پیشبرد اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی و تقویت بنیان توسعه پایدار داشته است.