برگزاری جلسه شورای فرهنگی واحد

۰۳ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۸:۳۶ کد : ۳۳۴۱ اخبار حوزه ریاست

جلسه شورای فرهنگی با حضور حجت الاسلام  طیبی مسئول استانی دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و با محوریت بررسی و پیگیری برنامه های فرهنگی در دانشگاه واحد یادگار امام خمینی (ره)شهرری برگزار شد.

در این جلسه رئیس واحد ضمن خیرقدم به حجت الاسلام طیبی مسئول استانی دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی طی سخنانی به وظایف مهم انسانها در مسئله شکرگزاری در برابر خداوند متعال پرداخت .

دکتر سیدفرج الله موسوی با بیان اینکه انسانها تا می توانند بایستی شکر گزار خداوند منان باشند افزود: از این رو هر قدر شناخت انسان از کمالات، نعمت ها و الطاف خداوند بیشتر و عمیق‌تر گردد، حمد و ستایش وی به پیشگاه او خالصانه‌تر و عمیق‌تر خواهد بود.

حجت السلام والمسلمین موسوی در ادامه  این جلسه طی سخنانی، درخصوص مقایسه شغل معلم با یک قاضی بیان داشت: ما استادان دانشگاه به خاطر اینکه معلم  شده ایم باید همواره شکرگزار خداوند متعال باشیم چرا که وظایف یک قاضی بسیار حساس است و با قشرهای مختلفی سرکار دارد اما ما معلمان با تعدادی از انسان های فرهیخته، ارزشمند، جستجوگر، پویا و پویشگر سرکار داریم و خدا را شاکریم که شغل سختی همانند قضات نداریم و بنده از این بابت همیشه خداوند را حمد و سپاس می گویم که یک معلم هستم .

وی همچنین بر جایگاه نهاد به عنوان یک جایگاه ارزشمند در دانشگاه ها تاکید کرد و اظهار داشت: دفتر نهاد رهبری در دانشگاه ها یک پشتوانه بسیار ارزشمند برای استادان، کارکنان و دانشجویان است .

حجت الاسلام والمسلمین طیبی ضمن تاکید بر لزوم اهتمام جدی به انجام کارهای فرهنگی در دانشگاه‌ها، گفت: در این زمینه هم باید اصل کار فرهنگی در دانشگاه‌ها و هم محتوا و اثرگذاری این کارها مد نظر متولیان امر باشد و الحمدالله با حضور دکتر موسوی فعالیتهای فرهنگی خوبی در این واحد دانشگاهی انجام گرفته است و

وی ضمن قدرانی از فعالیتهای فرهنگی صورت گرفته در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری افزود: تعامل مثبت مسئولان و دست اندرکاران امور فرهنگی دانشگاه‌ها با دانشجویان  می‌تواند به بهبود فضای فرهنگی و اخلاقی در مراکز آموزش عالی و دانشگاه ها کمک نماید.

وی با تاکید بر انجام امور فرهنگی توسط استادان در دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: استادان باید خود نسبت به امور فرهنگی آگاه و در انجام آن پیشتاز باشند؛ بدیهی است این قشر فرهیخته می‌تواند با روشن بینی و هوشیاری خود در پیشبرد مسائل فرهنگی دانشجویان تاثیرگذاری عمیقی داشته باشند.

طیبی در پایان صحبت های خود با تشکر از تعامل ویژه دکتر موسوی با دفتر نهاد رهبری در واحد یادگار امام خمینی(ره)گفت: حقیقتا دکتر موسوی مدیری دلسوز، توانمند و چهره ای فرهنگی است که قطعا وجود ایشان برای این واحد دانشگاهی منشا خیر و برکت فراوان در همه عرصه ها به ویژه در عرصه فرهنگی خواهد بود .

در ادامه این جلسه حجت الاسلام یوسفیان معاون فرهنگی واحد ضمن خیر مقدم به حجت الاسلام طیبی به ارائه گزارشی از  فعالیتهای انجام گرفته فرهنگی پرداخت و در پایان پیشنهادات مطرح شده مورد بررسی و نسبت به تصویب آنها اقدام گردید.