نشست اعضای هیات علمی گروه ادبیات فارسی با دکتر موسوی

۱۰ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۸:۴۴ کد : ۳۳۴۲ اخبار حوزه ریاست

نشست مدیر گروه آموزشی و اعضای هیات علمی ادبیات فارسی با حضور رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، برگزار گردید .

این نشست صمیمی که به منظور تبادل نظر و برنامه ریزی برای شروع ترم جدید تحصیلی برپا د، دکتر موسوی ضمن تمجید از تلاش و زحمات استادان برای برنامه ریزی شروع سال تحصیلی جدید گفت: استادان و مدیران گروه ها در ابتدای هر ترم تحصیلی جدید برای هرچه بهتر برگزار کردن کلاسهای آموزشی اقدام به برگزاری جلسات می نمایند که این مسئله بسیار ارزشمند و پسندیده است.

رئیس واحد در ادامه بیان داشت: از آنجایی که وظیفه اصلی مسئولان در دانشگاه ایجاد بسترهای مناسب جهت ایجاد فضای آرامش برای تحصیل دانشجویان است، افزود: لازم است مدیران گروه های آموزشی ضمن توجه ویژه به سرفصلهای رشته های تحصیلی دانشجویان، به بحث نظم و انضباط و نیز حضور آنان در کلاسهای درس توجه ویژه ای داشته باشند و نسبت به حل مسائل آموزشی و مشکلات آنها در اسرع وقت اقدام نمایند.

وی در ادامه با بیان اهمیت تدریس درس ادبیات فارسی در دانشگاه ها افزود: زبان فارسی یا همان زبان مادری در حقیقت  شناسنامه و هویت ملی ما ایرانیان است و ما بایستی از همه امکانات و ابزارهای موجود در دانشگاه ها برای بسط و گسترش آن استفاده نماییم .

دکتر موسوی با انتقاد از تدریس جزوه به جای کتاب توسط  بعضی از استادان در دانشگاه ها گفت: حقیقتاً این موضوع آفت معلمی و خیانت در حقوق دانشجو است، که لازم است استادان به این مسئله توجه ویژه ای داشته باشند و همواره برای استفاده از آموزش دانشجویان در تمامی رشته ها از منابع و کتبهای علمی با ارزش استفاده نمایند.

وی با بیان اینکه یک استاد دلسوز و وظیفه شناس از تدریس مباحث تکراری در کلاس درس پرهیز می کند افزود: اگر در بخشی از سرفصلها تغییراتی حاصل شده است استاد آن را تغییر می‌دهد و تکرار مکررات نمی‌کند و هیچ گاه از جزوه تکراری و مربوط به سال گذشته برای تدریس دانشجویان استفاده نمی کند .

این مقام دانشگاهی با تاکید بر این مطلب که تمامی دانشجویان لازم است مطابق قوانین و مقررات آموزشی در کلاسهای درسی خود حاضر و از اندوخته های علمی استادان خود بهرمند گردند، اظهار داشت: استادان برای تدریس خود در کلاس درس از جزوه استفاده نکنند و کتاب به دانشجویان معرفی کنند چرا که مولفانی که زحمت تالیف و ویرایش یک کتاب را کشیده اند این کتاب ها را برای عرضه به دانشجویان نوشته تا بار علمی آنان افزایش پیدا کند بنابراین استفاده از جزوه علاوه بر اینکه حق این مولفان را تضییع می کند باعث می شود دانشجو تحقیق و تفحصی در درس مربوطه نداشته باشد که در نهایت این مسئله به زیان دانشجو و دانشگاه خواهد بود.

دکتر موسوی با اشاره به اینکه لازم است استادان دانشگاه برای تدریس در کلاس از چندین کتاب و منابع علمی استفاده نمایند خاطر نشان کرد: این مسئله ضمن اینکه استادان را در زمینه علمی خود بروز می نماید باعث می شود دانشجویان همواره برای یافتن پاسخ به سوالات علمی خود از منابع بیشتری استفاده که این مسئله باعث ترغیب دانشجو برای کسب  اطلاعات علمی و همچنین تشویق آنها برای مطالعه بیشتر می گردد .

وی با بیان اینکه استاد توانمند و آشنا به وظایف آموزشی خود همواره قبل از کلاس‌هایش موضوع درس کلاس خود را به دقت مطالعه می نماید افزود: استادان باید اطلاعات علمی خود را در رشته های تحصیلی  خود بروز نمایند و با اطلاعات کامل علمی در کلاسهای درس خود حاضر تا دانشجویان بتوانند از مباحث علمی درس خود نهایت استفاده را ببرند.

رئیس واحد در پایان سخنان خود ضمن تجلیل از زحمات خالصانه استادان فرهیخته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهر ری از خداوند منان برای همگی، عزت، تندرستی و سلامتی را خواستار شد .

در پایان این نشست اساتید ضمن بیان  نظرات و پیشنهادات خود در ارتباط با فعالیت های شروع ترم جدید به بحث و تبادل نظر پرداختند.