دکتر موسوی: دانشگاه آزاد بزودی به دانشگاهی کارآمد در جهان تبدیل می‌شود

۳۰ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۲:۴۱ کد : ۳۳۴۵ اخبار حوزه ریاست

دکتر سید فرج الله موسوی با توجه به گزارش یکساله اخیر دکتر میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی به هیات امنای دانشگاه این مسئله را نشانه قانون مداری و شفافیت سیاست کاری وی دانست و عنوان کرد: این گزارش حکایت از رشد چشمگیر فعالیت‌های دانشگاه در عرصه‌های پژوهشی، آموزشی، فرهنگی، عمرانی و ... است.

رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری گفت: نباید توقع داشت که مدیریت جدید در مدت زمانی که سکان هدایت دانشگاه را به عهده گرفته است همه مشکلات را مرتفع کند.

وی اقدامات اساسی و تاثیرگذار ریاست دانشگاه آزاد را در بدنه دانشگاه آزاد اسلامی در طی یک سال اخیر یادآور شد و افزود: افزایش رشته‌های تخصصی تحصیلات تکمیلی، طرح تجمیع و یکپارچه کردن واحدهای دانشگاهی، افزایش اعتبارات فرهنگی، اجرای طرح اتوماسیون اداری، تجهیز و ساخت بیمارستان‌ها، تصویب اساسنامه باشگاه فرهنگی ورزشی و همچنین افزایش اعضای هیأت علمی اهم اقدامات شایسته یک سال اخیر دکتر میرزاده در دانشگاه آزاد اسلامی است که همه این موارد در نوع خود بی‌سابقه و قابل قدردانی است.

دکتر موسوی با بیان اینکه نباید این موفقیت‌ها را نادیده گرفت، بر نقش موثر و تعیین کننده دانشگاه در توسعه کیفی فضای علمی کشور تاکید کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با استفاده از رهنمون‌های ارزشمند مقام معظم رهبری، تدابیر حکیمانه آیت الله هاشمی رفسنجانی و مدیریت کارآمد و هوشمندانه دکتر میرزاده درصدد است با ارتقاء سطح کیفی تدریس در دانشگاه و ایجاد حس تعهد بیشتر در بین استادان و دانشجویان در آینده نزدیک با بهره گیری از نخبگان دانشگاهی بتواند به یک دانشگاه پویا و کارآمد در سطح کشور، منطقه و جهان تبدیل شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در حد یک وزارتخانه و یا حتی بالا‌تر از وزارتخانه است، اظهار کرد: وجود مسئولان و مدیران شایسته در دانشگاه آزاد اسلامی باعث شده است این دانشگاه علی رغم تمام مخالفت‌ها و کارشکنی‌های بعضی اشخاص با قدرت و صلابت به ایفای نقش اساسی خود در جامعه که‌‌ همان تولید علم و دانش است، اهتمام ورزد.