پیام تبریک دکتر موسوی به مناسبت آغاز سال تحصیلی 94-93

۰۱ مهر ۱۳۹۳ | ۱۱:۵۱ کد : ۳۳۴۶ اخبار حوزه ریاست

«ن و القلم و مایسطرون»

قسم به قلم و آن‌چه می‌نویسد و سپاس صاحب آن‌را که به بشر قدرت تفکر و اندیشه عنایت فرمود و زمینه پیشرفت و تعالی او را فراهم نمود.

سپاس خداوند عزیز حکیم را که هر ساله با فرا رسیدن ماه مهر ، دانشگاهها رنگ و بوی زندگی و طراوت را به خود می­گیرند و با عطر وجود دانشجویان و دانش پژوهان معطّر میگردند .

تقارن هفته دفاع مقدس را با بهار دانش و تعلیم و تربیت گرامی داشته و آغاز سال تحصیلی جدید را به همة دانشگاهیان عزیز، و بویژه دانشجویان جدیدالورود تبریک و تهنیت می­گویم ، امید است این تقارن و همزمانی خجسته ، آغازی بر یک حرکت پرشتاب علمی و شکوفائی و بالندگی کشور عزیزمان باشد .

سال1393که به فرمایش حکیمانه و گهربار مقام معظم رهبری به سال" اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی"مزیّن شده است ، توجه به رسالت وجودی دانشگاه به عنوان مهمترین و اصلی­ترین رکن توسعه و مهمترین ابزار دسترسی به استقلال فرهنگی ، اقتصادی ، سیاسی و ... مسؤولیتی بس شگرف و بزرگ را برای تمامی دانشگاهیان تأکید و تعریف می­نماید، که در این راستا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری به عنوان نگین اندیشه و خردورزی در کنار حرم مطهر  و نورانی حرمین حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) و حضرت امام خمینی (ره) ، نیازمند به عزمی جزم برای یافتن نقش مهم و اساسی خود در اعتلای فضای علمی ، فرهنگی و اجتماعی جامعه می­باشد و این مهّم جز به مدد تلاش و اهتمام ارزنده تمامی ارکان آن اعم از دانشجویان ارجمند ، استادان بزرگوار و کارکنان محترم و شریف میسر نخواهد بود.

در آستانه فرا رسیدن دوباره بهار علم و دانش ، فرصت را مغتنم شمرده و مجدداً حضور مبارک و صمیمی یکایک دانشجویان را در واحد یادگار امام امام خمینی(ره) شهر ری خیر مقدم و شادباش عرض نموده و امیدوارم در طول سال تحصیلی پیش رو ، دانشجویان عزیز با تکیه بر توانمندیها و استعدادهای خود ، و با استفاده از ظرفیت­های علمی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه ، همراه با استادان و کارکنان محترم دانشگاه در محیطی پر نشاط به فعالیت علمی پرداخته و حضور حقیقی و تأثیر گذار خود را در عرصه­های علمی و فرهنگی جامعه به اثبات برسانند .

بی شک تولید علم آمیخته با ایمان اصلی­ترین رسالت مجموعه دانشگاهی می­باشد و برای نیل به این آرمان متعالی و ایجاد دانشگاه تمدن ساز می­بایست روحیه علم محوری و دانایی محوری بر جامعه مسلط شود لازمه این مهم تلاش و کوشش شما عزیزان در دانشگاه و بسط افق­های علمی کشور می­باشد .

امید است استادان،  مدیران و  کارکنان ارجمند ، پرتلاش و متعهد دانشگاه ، همچون گذشته بستر مناسب را برای ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی و فرهنگی به دانشجویان عزیز فراهم آورند.

از درگاه خداوند منان برای تمامی عزیزان در سال تحصیلی جدید ، موفقیت ، بهروزی و نیک فرجامی آرزو می­نمایم .

من ا... التوفیق

دکترسیدفرج ا... موسوی