رییس واحد یادگار امام خمینی(ره): جنگ تحمیلی موج دوم وحدت ملت ایران و زمینه ساز فرهنگی مقدس بود

۰۸ مهر ۱۳۹۳ | ۱۲:۲۳ کد : ۳۳۴۷ اخبار حوزه ریاست

حجت الاسلام دکتر سیدفرج الله موسوی در نخستین همایش ملی دفاع مقدس و دانشگاه که با حضور جمعی از مسئولین کشوری، لشکری و دانشگاهی در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری برگزار شد با گرامیداشت دفاع مقدس و یاد و خاطر شهدا اظهار کرد: دین اسلام برای رشد خود نیاز به سرمایه، زور و بازو، شمشیر، خون و ...دارد و انسان مومن خون خود را در راه اسلام و خدا نثار کرده و با خدا معامله می کند.

وی با بیان اینکه رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی کسانی بودند که این معامله را با خدا انجام دادند، فرازی از بیانات مقام معظم رهبری درخصوص دفاع مقدس را بیان کرد و ادامه داد: جنگ تحمیلی و دفاع مقدس موج دوم وحدت برای ملت ایران بود و از دل آن ارزش هایی چون مقاومت، شجاعت، ایثار و .... پیدا شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) با استناد به بیانات رهبر کبیر انقلاب اسلامی افزود: باید در جنگ دوست و دشمن خود را می شناختیم که شناختیم و در گامی بالاتر هیمنه و قدرت دشمن را می شکستیم که شکستیم، دفاع مقدس زمینه ساز فرهنگ مقدسی شد که طریق اتصال به ملکوت را فراهم کرد و خاطرات دلاوری های آن در تاریخ این دیار به یادگار خواهد ماند.

رئیس همایش ملی دفاع مقدس و دانشگاه خاطرنشان کرد:  مهم‌ترین نقش در مسیر و اهداف انقلاب اسلامی ایران را شهدا و رزمندگان دلیر ایفا کردند و ما امروز مدیون شهدا هستیم و در این راستا همه ما به شهدا، پدران و مادران شهدا، فرزندان دختر و پسر شهدا و همسران آنان بدهکار هستیم، شهدا ضامن بقا و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند و احیای راه شهدای گرانقدر باعث احیای ارزش‌های دینی در جامعه امروزی ما خواهد شد.

دکتر موسوی بازگو کردن خاطرات شهدا را کوچک‌ترین گام در راه زنده نگه‌داشتن یاد شهیدان دانست و گفت: مهم‌ترین وظیفه ما و یادگاران دفاع مقدس حفظ خاطرات شهدا و از خودگذشتگی‌های آنان برای نسل سوم و چهارم انقلاب است که امیدوارم بتوانیم نسبت به انجام این مسئله بسیار مهم و اساسی بدرستی عمل کنیم.

وی با بیان اینکه هدف از برگزاری این همایش انتقال ارزش‌ها و رشادت‌های شهدا و رزمندگان سال‌های دفاع مقدس به نسل‌های جدید است، بیان کرد: نهادینه ‌کردن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه به‌ویژه برای نسل حاضر یک ضرورت است چرا که اگر فرهنگ دفاع مقدس در جامعه نهادینه شود جامعه در مسیر آرمان‌های اسلام و انقلاب حرکت خواهد کرد.

رییس واحد یادگار امام خمینی(ره) از تلاش و زحمات مسئولان پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس و همچنین همه عوامل برگزاری این همایش قدردانی و از حضور آیت الله هاشمی رفسنجانی رییس هیات امنا و موسس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حمید میرزاده رییس دانشگاه، دکتر عبدالله جاسبی رییس اسبق دانشگاه و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و مسوولان لشکری و کشوری و همه شرکت کنندگان در این همایش تشکر کرد.

نخستین همایش ملی دفاع مقدس و دانشگاه امروز ششم مهر 93 در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری و با حضور آیت ا... هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام و رییس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی ، دکتر حمید میرزاده ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر عبدالله جاسبی رییس اسبق دانشگاه و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، سردار خداکرم معاون هماهنگی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، سردار شیخی معاون هماهنگی پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس بنیاد، جمعی از معاونان و مدیران دانشگاه برگزار شد.

این همایش از سوی دانشگاه آزاد و با مشارکت پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس برگزار و محورهای دفاع مقدس، دانشگاه و هنر، دفاع مقدس، دانشگاه و فرهنگ، دفاع مقدس، دانشگاه و آموزش، دفاع مقدس، دانشگاه و اسوه‌ها، دفاع مقدس، دانشگاه و نسل جوان، دفاع مقدس، دانشگاه و حماسه سیاسی‌، دفاع مقدس، دانشگاه و دفاع همه جانبه، دفاع مقدس، دانشگاه و حماسه اقتصادی، دفاع مقدس، دانشگاه، تولید علم و دستاورد، دفاع مقدس، دانشگاه و سرمایه‌های اجتماعی، دفاع مقدس، دانشگاه، ولایتمداری و تکلیف محوری و دفاع مقدس، دانشگاه و زن مورد بررسی قرار گرفت.