برگزاری جشن بزرگ غدیر در واحد

۲۲ مهر ۱۳۹۳ | ۱۲:۰۱ کد : ۳۳۵۰ اخبار حوزه ریاست

همزمان با دهه ولایت و امامت جشن بزرگ غدیر به همت معاونت فرهنگی و همکاری روابط عمومی در سالن خوارزمی  مجتمع یادگار امام(ره) با حضور رئیس واحد، معاون نهاد دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد ،معاونان ، اساتید، کارکنان و با حضور جمع کثیری از دانشجویان برگزار گردید.

دکتر سید فرج الله موسوی رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در ابتدای این مراسم، ضمن تبریک عید سعید غدیر  و هفته امامت و ولایت و تقدیر از برگزار کنندگان این جشن، در سخنانی به تشریح مسئله مهم، تاریخی و ماندگار غدیر و شخصیت گرانقدر حضرت امام علی(ع) پرداخت.

این مقام دانشگاهی در ادامه سخنرانی خود در سالن خوارزمی دانشگاه  با اشاره به اینکه غدیر تنها یک حادثه در تاریخ نیست، بلکه یک لحظه ی امید برای همه بشریت است افزود: همانگونه که وعده الهی با رسالت و هدایت تشریعی در قالب دین اسلام، بشریت را از گمراهی که با هبوط آغاز شده بود، نجات داد و روزنه ای برای بازگشت و رجعت انسان به سوی ساحت قدس الهی فراهم آورد.

رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری ادامه داد به هرحال، حقیقت همه چیز، به حقیقت محمدی (ص) بازمی گردد و این همان شجره هستی است که اشکال گوناگونی دارد که از جمله شجره رسالت است که همه رسالت ها به همان حقیقت رسالت محمدی(ص) بازمی گردد. این شجره طوبی محمدی(ص) دارای شاخه های بسیار است که البته میوه اصلی و شاخه اصلی آن اهل بیت عصمت و طهارت هستند .

حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه همه پیامبران (ع) مردم را به حقیقت علوی دعوت می کردند و از مردم می خواستند تا ولایت ایشان را برای رهایی از آتش دوزخ و رسیدن به حقیقت محمدی(ص) که منتهای رجعت بشر است، بپذیرند و بدان ایمان بیاورند افزود: در حقیقت عنصر اصلی پذیرش دینداری مردمان در طول تاریخ بشریت همین حقیقت محمدی(ص) و باطن آن، ولایت علوی (ع) بوده است.

ایشان مولای متقیان حضرت علی(ع) را مظهر تمامی صفات جمال و جلال الهی معرفی کرد و افزود: تمام مکتب و دین اسلام در پیام غدیر نهفته است و اگر کسی غدیر را بفهمد تمام دین اسلام را فهمیده است.

رئیس واحد یادگار امام(ره) شهرری با اشاره به اینکه  کمتر مقطع تاریخی را می‌توان در جهان اسلام یافت که از لحاظ سند، اطمینان از اصل وقوع، کثرت راویان و اعتماد بزرگان و علمای مسلمین، نظیر این رویداد مهم داشته باشد.افزود: غدیرحادثه ای تاریخی نیست،چشمه ای است که تا پایان هستی
می جوشد و کوثری است که فنا برنمی دارد و  افقی است بی کرانه و خورشیدی است عالمتاب.

وی در پایان با بیان این مطلب که ولایت امیر الموئمنین(ع) قبل از واقعه غدیر چندین بار از طرف پیامبر اکرم (ص) عنوان شده بود و در واقعه غدیر 120000نفر حضور داشتند و با امیر الموئمنین بیعت کردند، افزود: این بزرگترین عید بشریت محسوب می شود و در واقع عید غدیر خم تکمیل کننده دین است ، دینی که در آن ولایت امیر المومنین(ع) برای همگان ظاهر شد

در ادامه این مراسم حجت الاسلام یوسفیان معاون فرهنگی واحد ضمن تبریک عید سعید غدیر و هفته امامت و ولایت با تقدیر از برگزارکنندگان این جشن بزرگ در سخنانی به تشریح واقعه مهم و تاریخی غدیر پرداخت .

یوسفیان با اشاره به موقعیت معنوی امام علی (ع) ،گوشه ای از  فضیلت های آن حضرت را برشمردند و افزودند: واقعه غدیر خم ، حادثه ای نیست که در کنار دیگر وقایع بدان نگریسته شود، غدیر تنها نام یک سرزمین نیست ، یک تفکر است ، غدیر نشانه و رمزی است که از تداوم خط نبوت خبر می دهد .

وی با اشاره به اینکه غدیر مشعلی است که رسول خدا دیروز برافروخت تا امروز از آن بهره گیریم و فردا زندگانی بهتر داشته باشیم افزود: خطبه غدیرکتابی است همواره گشوده تا پیوسته در آن نظر کنیم و درس زندگی از آن بیاموزیم.

معاون فرهنگی واحد با بیان اینکه سرتاسر حیات طیبه رسول ‌اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) و لحظه به لحظه آن در نزد مسلمانان دارای اهمیتی بس شگرف و والاست افزود: اما در این میان، مقاطعی خاص از زندگی آن بزرگوار، به جهات گوناگون از اهمیتی ویژه برخوردار می‌باشد که یکی از بارزترین آنها، واقعه غدیر خم است چرا که واقعه غدیر از ابعاد مختلف و از جهات متفاوت، دارای درخشندگی و تلألؤ خاصی در تاریخ اسلام است.

دکتر یوسفیان در پایان سخنان خود با بیان اینکه، عید سعید غدیر خم بزرگترین و زیباترین عیدها ست که اگر نبود دین کامل نبود و نعمت بر امت تمام نمی شد،گفت: عید به بشر تعلق دارد، اما خداوند هم یک عید دارد که آن را عید الله الاکبر نامیده و آن عید غدیر خم است.

درپایان این مراسم که با حضور پرشور دانشجویان و کارکنان برگزار گردید، برنامه های متوعی از جمله مسابقه دلنوشته، مولودی خوانی، اجرای خطبه غدیر و در پایان به تعدادی از شرکت کنندگان جوائزی به قید قرعه اهداء شد.