پذیرش بیش 8 هزار دانشجو در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهر ری

۲۹ مهر ۱۳۹۳ | ۱۶:۴۱ کد : ۳۳۵۲ اخبار حوزه ریاست

دکتر سیدفرج ا... موسوی رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری گفت: در این واحد دانشگاهی از مهرماه سال‌جاری بیش از 8 هزار دانشجو در رشته‌های مختلف پذیرش و ثبت نام و تعداد 5 هزار نفر در یک سال اخیر فارغ التحصیل شده‌اند.

وی ضمن تشکر از برنامه های دکتر میرزاده ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه توسعه و گسترش تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد و با اشاره به همجواری این واحد با حرمین مطهر حضرت امام خمینی (ره) و حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) افزود: در حال حاضر تعداد دانشجویان این واحد با احتساب دانشجویان ورودی جدید 26 هزار نفر است که حضور این تعداد دانشجو نشان از پتانسیل و ظرفیتهای بالای پژوهشی و آموزشی در این واحد می باشد.

دکتر سید فرج الله موسوی گفت:  از جمله اقدامات آموزشی انجام گرفته در این واحد دانشگاهی تصویب و ابلاغ 36 رشته در مقاطع کاردانی، کارشناسی، ارشد و دکترا می باشد.

وی در پایان سخنان خود فراهم کردن امکانات رفاهی و فرهنگی برای استادان، کارکنان و دانشجویان، ساخت و راه اندازی احداث ساختمان دانشکده علوم انسانی به مساحت 8000 متر مربع،  احداث دانشکده تربیت بدنی به مساحت 5000 متر مربع ، احداث ساختمان مسجد  به مساحت 1800 متر مربع،  احداث استخر سر پوشیده به مساحت 2500 متر مربع، احداث استادیوم ورزشی به مساحت 10000 متر مربع، احداث ساختمان کلاسها به مساحت 6000 متر مربع، احداث مجتمع مسکونی( 1000 واحد) برای استادان و کارکنان و همچنین درخواست و تقاضا برای تصویب رشته های جدید و جذب دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری را از جمله برنامه های در دست اقدام در این واحد دانشگاهی دانست .