برگزاری جلسات کمیته نظارت و حمایت از طرح های شرکت های دانش بنیان در واحد

۱۰ آبان ۱۳۹۳ | ۱۷:۵۴ کد : ۳۳۵۶ اخبار حوزه ریاست

دومین و سومین جلسه کمیته نظارت و حمایت از طرح های شرکت های دانش بنیان در راستای کمیته نظارت و کمک به استقرار شرکت‌های دانش بنیان با حضور رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، معاون پژوهش و فناوری و اعضای کمیته نظارت و کمک به استقرار شرکت های دانش بنیان در سالن کنفرانس دفتر ریاست برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه دکتر سید فرج ا... موسوی ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری حضرت ابا عبدالله الحسین و یاران با وفایش گفت: شرکتهای دانش بنیان کشور حائز اهمیت فراوانی هستند و دانشگاهیان می بایست تمام سعی و تلاش خود را در جهت تامین فضای استقرار و زیرساخت های لازم جهت توسعه و شکوفایی شرکت های دانش بنیان در دانشگاه ها انجام دهند.

رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در ارتباط با هدف نظارت و کمک به استقرار شرکت‌های دانش بنیان در این واحد دانشگاهی و نقش دانشگاه آزاد اسلامی در ایجاد و تاسیس شرکت‌های دانش بنیان و فرآیندهای تبدیل علم به ثروت و تجاری‌سازی یافته‌های پژوهشی سخنانی را بیان کرد.

در ادامه دکتر علی اشجاران معاون پژوهشی واحد در نشستی که با حضور اعضای کمیته و در جهت کمک به استقرار شرکت های دانش بنیان در اتاق کنفرانس ریاست برگزار گردید اظهار داشت: چگونگی عملیاتی شدن بخشنامه ها، آئین نامه و دستوالعمل های جدید به منظور هدایت و ساماندهی و اجرای فعالیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری شرکت‌های دانش بنیان و عملی کردن فعالیت‌ها با توجه به خط مشی‌های صادره و ظرفیت‌های موجود در دانشگاه مواردی است که با سرعت و دقت فراوان در این واحد دانشگاهی در حال اجرایی شدن است .

وی با بیان اینکه از جمله اقدامات انجام گرفته در این خصوص ارسال23 طرح توجیهی کسب و کار به دبیرخانه کمیته و تایید11 طرح از23 طرح و معرفی به سازمان مرکزی افزود: اقدامات اولیه جهت اخذ مجوز و انعقاد قرارداد با این اشخاص حقیقی انجام پذیرفته است، که امیدواریم با نهایی شدن طرحها، محصول مربوطه با برند واحد دانشگاهی به بازار عرضه گردد.

در پایان این جلسه حاضرین درباره چگونگی اجرای فعالیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری شرکت‌های دانش بنیان و نحوه اجرایی شدن به بحث و تبادل نظر پرداختند و مصوباتی در زمینه مقدار شراکت واحد در طرح های مورد نظر و اینکه چگونه طرح‌های تایید شده به سازمان ارسال گردد، اتخاذ نمودند.