برگزاری جلسه ستاد شاهد و ایثارگران در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

۱۹ آبان ۱۳۹۳ | ۱۸:۱۹ کد : ۳۳۵۸ اخبار حوزه ریاست

اولین جلسه ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در نیمسال اول 94-93 با حضور رئیس واحد، رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ری و تعدادی از مسئولین و معاونین هر دو سازمان با هدف تعامل هر چه بیشتر در سالن کنفرانس دفتر ریاست برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه دکتر سیدفرج الله موسوی ضمن  تسلیت ایام  شهادت سالار شهیدان و سرور آزادگان حضرت امام حسین (ع) برگزاری جلسات ستاد شاهد و ایثارگر را توفیقی بزرگ برای دانشگاه آزاد اسلامی دانست و افزود : هشت سال دفاع مقدس برکت بزرگی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی است و بقایای این برکت عظیم خانواده های عزیز شاهد و فرزندان  بزرگ شهداء هستند که در مؤسسات آموزش عالی مشغول به تحصیل هستند و خدمتگزاری به این قشر از وظایف اصلی دانشگاه هاست .

رئیس ستاد و شاهد ایثارگر واحد شهرری در ادامه سخنان خود با بیان اینکه امروز وظیفه همه ما انتقال پیام شهداء به آیندگان و نسل جدید است گفت:خدمت به خانواده معظم شهداء ایثار گران یک افتخار بزرگ است  و بنده خود را همیشه خادم و خدمتگزار فرزندان شاهد می دانم و از خداوند متعال می خواهیم که کمک کند تا  در راه خدمت به این عزیزان هیچ گونه قصوری نداشته باشیم.

رئیس واحد یادگار امام(ره) شهرری در پایان ضمن تشکر از زحمات دکتر ارجمندفر معاونت دانشجویی در حل مشکلات دانشجویان شاهد، ارتقاء و بهبود سطح علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر را از وظایف دانشگاهها ذکر کرد و گفت: لازم است برای خدمت به این عزیزان بصورت اعتقادی و از روی اخلاص خدمت کرد و از هیچ تلاشی برای ارتقائ سطح علمی این عزیزان دریغ ننمائیم .

در ادامه مهندس حسین نصرالله رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ری ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص وضعیت دانشجویان شاهد در واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری در سخنانی از همکاری صمیمانه دکتر موسوی و مسئولین واحد با بنیاد شهید و امور ایثارگری شهرری در خصوص حل مشکلات دانشجویان شاهد تقدیر کرد.

در ادامه دکتر ارجمند فر معاون دانشجویی و دبیر ستاد شاهد و ایثارگر واحد ضمن خیر مقدم به حضار، گزارش مبسوطی را در خصوص نحوه و چگونگی خدمات رسانی به دانشجویان شاهد و ایثارگر در واحد شهرری ایراد کردند.

وی در ادامه، اجرای کلیه بخشنامه ها، آئین نامه ها و دستورالعمل های ارسالی از سوی سازمان مرکزی دانشگاه، شناسایی مسائل و مشکلات دانشجویان شاهد و ایثارگر وطرح در جلسات در واحد را از مهمترین وظایف ستاد شاهد دانستند و افزود: مهمترین دغدغه مسئولین دانشگاه برطرف کردن مشکلات و موانع  دانشجویان شاهد جهت ارتقای سطح تحصیلی آنها است.

در پایان این جلسه در خصوص مسائل ومشکلات دانشجویان شاهد وایثارگر بحث وتبادل نظرگردید.

لازم به ذکر است در دانشگاه آزاد اسلامی واحد  یادگار امام خمینی(ره)شهرری 900 نفر دانشجوی شاهد وایثارگر مشغول به تحصیل هستند.