پیام دکتر سید فرج ا... موسوی رئیس واحد یادگار امام(ره)به مناسبت آغاز هفته بسیج

۰۳ آذر ۱۳۹۳ | ۱۵:۳۰ کد : ۳۳۵۹ اخبار حوزه ریاست

بسم الله الرحمن الرحیم

سالروز فرمان رهبر فقید انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل بسیج سرآغاز تولد ارتشی 20 میلیونی در 5 آذر ماه سال 1358 بود که در دوران بلوغ خود را در سال‌های دفاع مقدس پشت سرگذراند و اکنون چون درختی تنومند و با بصیرت خاک ایران اسلامی را در برگرفته و حافظ امنیت و آرامش کشور است.

بسیج مدرسه عشق ” که در آن آموزگاران عشق ، سر دلبری و دلدادگی را به جویندگان حقیقت و پیوندگان طریقت با ترنم آموزه های وحیانی می آموزند و با جام ولایت از چشمه ی کوثری، جرعه جرعه برجان تشنگان کوی معرفت و شیفتگان وادی توحید می نوشند.

بسیجی چون طایری سبک بال، سرزمین نفس را با قدرت خون تزکیه می دهد و بر قله مرتفع ایمان در زلال ایثار وضو می سازد، به معبود خود اقتدا می نماید و بر سجاده توکل می نشیند و نماز وصل می خواند. بسیج نسیم دلنواز دشت یقین است که شمیم روح انگیز شجاعت و عطر جان بخش شهامت و فرهنگ ایثار و شهادت را به آسمان دلهای عاشق هدیه می دهد.

اینجانب ضمن تبریک فرارسیدن هفته بسیج به استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری، یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و سال‌های جنگ تحمیلی به ویژه شهدای بسیجی را گرامی‌ می‌دارم.

دکتر سید فرج ا... موسوی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی