برگزاری شورای بسیج کارکنان در واحد یادگار امام خمینی (ره)

۰۵ آذر ۱۳۹۳ | ۱۱:۵۸ کد : ۳۳۶۱ اخبار حوزه ریاست

در این مراسم که با حضور اعضای شورای بسیج کارکنان در دفتر کنفرانس ریاست برگزار شد، دکتر سیدفرج ا.. موسوی رئیس واحد ضمن تبریک به مناسبت هفته بسیج،ولایت مداری و مردمی بودن را از ویژگی های شاخص بسیج  دانست و  افزودبسیج یادگار ارزشمند حضرت امام خمینی(ره) و شجره طیبه و درخت تناور و پرثمر انقلاب اسلامی است و بسیجی نیرویی کارآمد و سرمایه ای گرانبها برای اسلام و انقلاب و کشور است.

وی با  بیان اینکه بسیج شجرة طیبّه و درخت تناور و پرثمری است که شکوفه‌های آن بوی بهار وصل و طراوات یقین و حدیث عشق می‌دهد، افزود: بسیج یک نیروی مردمی است و به طبقه خاصی تعلق ندارد و بسیجی را می توان در هر قشری از اجتماع جستجو کرد و یافت.

رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در ادامه با اشاره به اینکه امام علی(ع) در خطبه‌های نهج‌البلاغه، از رزمندگان و بسیجیان صدر اسلام یاد می‌کند و ویژگیهایی برای آنان برمی‌شمارد افزود: این ویژگیها می‌تواند چراغی فراروی پویندگان راه ایشان باشد.

دکتر موسوی با بیان اینکه امیر مؤمنان علی (ع)که خود بزرگ‌ترین بسیجی تربیت یافته در مکتب پیامبر صلی الله علیه وآله است، گفت: مولای متقیان علی (ع)همان‌گونه که مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) فرموده‌اند، بهترین الگوی برای تمام بسیجیان به شمار می‌آید .

وی با اشاره به ویژگی های بندگان پاک و مخلص از دیدگاه حضرت علی (ع) افزود: از دیدگاه حضرت علی (ع) متقیان دارای ویژگی های و فضیلت های از جمله حلم، تواضع، علم و دانش و آگاهی ،احسان و نیکوکاری، تقوی، خوف از خدا، عمل خیر می باشند که یک بسیجی مخلص همه این ویژگی ها ی ارزشمند را دارا می باشد ولازم است همه آنها را برای خدمت به خلق خدا بکار بگیرد.

دکتر موسوی در ادامه به صفات و ویژگی‏های مسولان لایق و شایسته از دیدگاه اسلام پرداخت و افزود:داشتن ایمان و ارتباط با خداوند، مهر و عطوفت نسبت به مردم، سعه صدر،داشتن صبر و شکیبایی در برخورد با مسائل، شایستگی و لیاقت در انجام کار،ریاست‏طلب و خودکامه نبودن و همچنین داشتن روحیه انتقادپذیری از مهمترین وظایف مسولان است و لازم است از این فرصتها در راستای خدمت به دیگران استفاده نماییم نه اینکه خدای ناکرده به دنبال این باشیم که مدام پشت سر برادر دینی خود بد بگوییم و  برای آنها پرونده سازی و ایجاد مشکل نماییم.

این مقام دانشگاهی در پایان سخنان خود با اشاره به مزین شده نام این واحد دانشگاهی به یادگار امام خمینی(ره) و همچنین همجواری با حرم مطهر و نورانی حضرت امام خمینی و حرم حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) گفت: معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) به بسیج، جوان و دانشگاه نگاه ویژه ای داشتند و این نشانگر اهمیت بسیج، دانشگاه و جوان است  و اعتقاد داریم عملکرد بسیج در دانشگاه بسیار موثر است، به طوری که می تواند با عملکرد مثبت و جذب نیروهای جوان ، مخلص ، متعهد در فضایی سرشار از صمیمت ،محبت و همدلی به پیشرفت جامعه کمک کنند .

لازم بذکر است در ابتدای این مراسم ابراهیم امینیان فرمانده بسیج کارکنان واحد ضمن تقدیر از دکتر موسوی به بیان اهم اقدامات انجام گرفته در حوزه بسیج کارکنان واحد پرداخت .