پیام دکتر موسوی به مناسبت 16 آذر روز دانشجو

۱۵ آذر ۱۳۹۳ | ۱۲:۳۷ کد : ۳۳۶۲ اخبار حوزه ریاست

بسم الله الرحمن الرحیم

بار دیگر به یاد شهدای روز شانزده آذر، روز استکبار ستیزی و استقلال خواهی دانشجویان ایران اسلامی، سر تعظیم فرود می آوریم بر مقام شامخ دانشجو، این قشر فهیم جامعه که به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، امید آینده و ذخیره حیاتی کشور است.

16 آذر، که نشان از پایمردی و ایستادگی دانشجوی مسلمان در برابر نظام سلطه دارد یاد آور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را در برابر تیر خصم سپر کردند و در گذر زمان فریاد ضداستکباری ملت ایران را به گوش جهانیان رسانده اند.

دانشجوی آگاه با الهام از سیره سیاسی الهی امام امت، نصایح رهبر فرزانه انقلاب و حرکت در خط سرخ شهادت، توانسته است دور از هیاهوی تبلیغاتی دشمنان، استقلال طلبی، آزادی خواهی و استکبار ستیزی خود را حفظ کند.

بر این اساس ضمن گرامی داشت این روز بزرگ و تبریک به تمامی دانشجویان گرامی، امیدوارم با بصیرت و هوشیاری کامل، با پیروی کامل از منویات مقام عظمای ولایت ، گام های موثر جهت تحقق اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برداریم.

دکتر سید فرج ا... موسوی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی