انعقاد تفاهم نامه همکاری واحد و فدراسیون بدنسازی جمهوری اسلامی ایران

۱۶ آذر ۱۳۹۳ | ۱۲:۰۹ کد : ۳۳۶۳ اخبار حوزه ریاست

در راستای توسعه علمی و آموزشی و به منظور ارتقاء دانش مربیان و کارشناسان زیر مجموعه فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام کشور تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری و فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام منعقد گردید.

دکتر سید فرج الله موسوی رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با ابراز خرسندی از انعقاد این تفاهم نامه افزود: اینگونه تفاهم نامه ها می تواند گامی مهم و اساسی در پیشبرد اهداف و همچنین  استفاده بهینه از ظرفیتها و پتانسیلهای طرفین قرارداد باشد.

وی ضمن تمجید از نقش ارزنده و بی بدیل فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام در سلامتی و تندرستی افراد جامعه گفت: این فدراسیون بخش عمده‌ای از مشکلات مردم و ورزشکاران را مرتفع می‌کند و باید از زحمات و تلاش دست اندکاران مجموعه فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام تشکر کرد و امیدوارم هر روز شاهد گسترش، پیشرفت  و موفقیتهای این مجموعه بزرگ باشیم.

دکتر موسوی با بیان این مطلب که عمده فعالیت‌های ورزشی در سراسر دنیا عمومی و همگانی است افزود: با فرهنگ‌سازی مناسب برای ورزش می‌توان از مشکلات و آسیب‌های جسمی بکاهیم و برای پیشرفت و توسعه اینگونه ورزش‌ها که جنبه عمومی و همگانی دارند بیش از پیش تلاش کنیم.

رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در پایان با استقبال از تفاهم نامه مشترک میان این واحد دانشگاهی و فدراسیون بدنسازی جمهوری اسلامی ایران، ابراز امیدواری کرد که مفاد این تفاهم نامه هر چه زودتر عملیاتی گردد .

گفتنی است مفاد تفاهم نامه  مذکور عبارت است از: همکاری های آموزشی، علمی، پژوهشی و انتشار کتب، متون و همکاری فدراسیون در امر آموزش ورزشکاران، مربیان و سرپرستان ورزشی دانشجویان واحد، همکاری در تالیف و انتشار پوسترها، بروشورها و کتابچه های آموزشی در زمینه های مورد نیاز به صورت ارائه مطالب علمی و تخصصی مربوطه، همکاری در انجام طرح های تحقیقاتی مشترک بر اساس نیازهای دانشگاه آزاد اسلامی و فدراسیون و همچنین فراهم نمودن امکان استفاده از امکانات فدراسیون برای استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهر ری.