مراسم جشن ازدواج دانشجویی دانشجویان واحد در مشهد مقدس

۰۱ دی ۱۳۹۳ | ۱۲:۲۰ کد : ۳۳۶۸ اخبار حوزه ریاست

به همت معاونت فرهنگی و مساعدت ریاست واحد، 47زوج جوان این واحد دانشگاهی، در کنار مرقد شریف حضرت علی بن موسی الرضا(ع) در محیطی معنوی و روحانی آغاز زندگی مشترک خویش را جشن گرفتند .

در این مراسم معنوی که در صحن دارالهدایه بارگاه قدس رضوی برگزار گردید، دکتر سیدفرج الله موسوی رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری ضمن تبریک به زوجین با اشاره به آیاتی از قرآن مجید گفت: بهترین زندگی آن است که از تشریفات و زوائد زندگی خالی باشد.

وی افزود: مهم‌ترین اهداف برگزاری این مراسم ترویج فرهنگ ازدواج در دانشگاه‌ها، ازدواج آسان و همچنین ترویج سنت نبی‌ مکرم اسلام (ص) در بین جوانان است .

دکتر موسوی در ادامه با بیان اینکه اگر رفتار و عمل انسان ها بر پایه اعتقاد، اخلاق و احکام دینی باشد می توانند به سعادت و خوشبختی برسند، گفت: آغاز زندگی مشترک درکنار بارگاه ملکوتی ثامن الحجج(ع) افتخاری بزرگ است که امیدوارم همه ما به ویژه زوجهای جوان با پیروی از این امام بزرگوار در مسیر زندگی خود موفق باشیم.

در ادامه دکتر یوسفیان معاون فرهنگی واحد با بیان این‌که در این سه روز برنامه‌های فرهنگی و معنوی گوناگونی برای زوجین دانشجو تدارک دیده شده بود، به برگزاری کارگاه‌های سبک زندگی، اخلاق اسلامی اشاره کرد و افزود: به تمامی شرکت کنندگان در اردوی مزبور به تعداد 110 نفر غذای متبرک حضرتی و همچنین در پایان، هدایایی به رسم یادبود و به جهت آغاز زندگی مشترک از طرف معاونت فرهنگی، به تمام زوج های دانشجو اهداء گردید.

لازم به ذکراست که دانشگاه آزاد اسلامی واحدیادگار امام خمینی(ره) شهرری در راستای تعمیق فرهنگ ازدواج و جلوگیری از برپایی مراسم های مختلف چندین سال است که اقدام به برپایی سفر زیارتی ویژه مزدوجین می نماید که همواره با استقبال خوب زوج های دانشجویی قرارگرفته است .

گفتنی است این جشن ازدواج دانشجوئی به مدت سه روز در مشهد مقدس برگزار گردید.