معرفی مدیر حراست واحد یادگار امام خمینی(ره)

۱۰ دی ۱۳۹۳ | ۱۱:۵۷ کد : ۳۳۶۹ اخبار حوزه ریاست

طی حکمی از طرف رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سیدمحمدرضا میرخان به سمت رئیس حراست واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری معرفی شد.

مراسم معارفه مدیر اداره حراست این واحد دانشگاهی با حضور مهندس ستاری رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، مظلومی مدیرکل اطلاعات شهرستان ری، حجت الاسلام یاری خانی مسول نهاد رهبری در واحد، جمعی از مسئولین شهرستان ری و اعضای هیات رئیسه در سالن کنفرانس دفتر ریاست برگزار گردید.

دکتر سیدفرج الله موسوی رئیس واحد ضمن خیرمقدم به حاضرین در جلسه طی سخنانی بر حفظ کرامت و حرمت دانشگاهیان و ارج نهادن به نظرات دانشجویان در جهت ارتقاء و اعتلای نظام آموزشی، پژوهشی و نیز ترویج فرهنگ بسیجی و انقلابی در سایه تفاهم، صمیمیت و همدلی افراد در جهت پیشبرد اهداف و سیاست های نظام مقدس اسلامی تاکید کرد و افزود: حفاظت از دستاوردها و ارزش های انقلاب اسلامی در دانشگاه ها  از  وظایف مهم مجموعه حراست می باشد و در این مسیر همه باید هماهنگی و همکاری لازم را با مجموعه حراست دانشگاه داشته باشند .

وی ضمن تقدیر از عملکرد دکتر سعدیان در زمان تصدی ایشان در حراست واحد و همچنین زحمات اخیر دکتر میرخان در برقراری و حفظ آرامش محیط دانشگاه و ایجاد فضائی امن و آرام برای دانشجویان، اساتید و کارکنان، اظهار داشت: دانشگاه محیط مقدس و دارای شان و منزلت بوده و از ویژگی خاصی برخوردار است و پاسداری و حراست از این محیط مقدس علمی وظیفه دشواری است که برعهده مسئولین با درایت و مخلص اداره حراست واگذار شده  که امیدوارم با یاری خداوند متعال بتوانیم با کمک همدیگرمحیطی امن که بر اصول فرهنگ اسلامی استوار باشد  را ایجاد نماییم .

این مقام دانشگاهی در ادامه با بیان اینکه نیروهای حراستی همواره  دارای ویژگیهای خاص اعتقادی، مذهبی و علمی هستند، گفت: همواره نگاه حراست به مجموعه دانشگاهیان باید نگاه پدر و فرزندی و جلوگیری از لغزشها و راهنمائی نسل جوان و دانشجو برای پرهیز از خطرات احتمالی و آسیب های اجتماعی باشد .

رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با بیان اینکه مهمترین وظیفه حراست در دانشگاه ها صیانت از سرمایه های فکری و ایجاد فضای امن وآرام برای استادان، کارکنان و دانشجویان است، افزود: اداره حراست در دانشگاه به منظور حفظ اصول و تحکیم ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی و ایجاد نظم و انسجام تشکیل شده تا ضمن ارائه پیشنهادات و راهکارهای مناسب، هرگونه انحراف و تخلفی را در امور اجرائی کشف و دانشگاه را در حفظ سلامت درونی کمک کند.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد، مدیر حراست واحد با هم فکری و تلاش مجموعه حراست بتواند در جلب همکاری و اعتماد سازی بین حوزه حراست و سایر حوزه های دانشگاه موفق عمل نماید.

در ادامه جلسه مظلومی مدیر کل اطلاعات شهرستان ری ضمن بیان مطالبی در خصوص ویژگی های حراست در دانشگاه ها، دستگاه حراست را چشم و گوش سازمان خواند و افزود: حراست به عنوان چشم بیدار در سازمان، با توجه به اشراف اطلاعاتی که نسبت به مجموعه دارد مشاور خوبی برای رئیس محسوب می شود .

وی حراست را بازوی پرتوان رئیس واحد دانشگاهی خواند و افزود: به طور حتم یک بازوی توان مند می تواند مجموعه را به سمت تشریک مساعی، آرامش و امنیت بیشتر سوق دهد و مسیر توسعه را در ابعاد گسترده ای ارتقا بخشد.

مظلومی با بیان اینکه مدیران حراست در سازمانها با مشاوره ها و اطلاعات دقیق خود  رئیس را در خصوص تصمیم گیری های کلان مدیریتی یاری می رسانند افزود: : حراست در هر سازمان با پیش بینی نوع تخلف‌ها و جرایمی که ممکن است در آن سازمان به وقوع بپیوند سعی می کند به انحاء مختلف ، چشم و گوش کارکنان آن سازمان را به روی دام‌ها و کمین های سر راه گشوده و آنها را هوشیار و آگاه می سازد تا مبادا مشکلی متوجه کارکنان مجموعه گردد .

وی در پایان با بیان اینکه وظیفه خطیر حراست از جهاتی شبیه به نهادهای بهداشتی درمانی است افزود: این نهاد در ابتدا سعی بر آن دارد که ابتدا از هر آلودگی و بیماری پیشگیری نماید و در مرحله بعد اگر احتمالاً کسی آلوده شد او را درمان نماید .

در ادامه مهندس ستاری رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم ضمن تقدیر از زحمات دکتر سعدیان مدیر وقت حراست واحد، با اشاره به اهمیت جایگاه حراست در دانشگاه گفت : با توجه به نوع فعالیت دانشگاه در حوزه های آموزشی  ، پژوهشی و فرهنگی ، صیانت و حفظ منافع دانشگاه ، اساتید ، دانشجویان و کارکنان از اهمیت به سزایی برخوردار است و همین موضوع وظایف و مأموریت های حراست را سنگین تر و حساس تر می سازد .

حجت الاسلام یاری خانی معاون نهاد مقام معظم رهبری در واحد ضمن تبریک به دکتر میرخان رئیس حراست افزود : اداره حراست در دانشگاه به منظور حفظ اصول و تحکیم ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی و ایجاد نظم و انسجام تشکیل شده تا ضمن ارائه پیشنهادات و راهکارهای مناسب، هرگونه انحراف و تخلفی را در امور اجرائی کشف و دانشگاه را در حفظ سلامت درونی کمک کند.

دکتر سید محمدرضا میرخان مدیر جدید حراست واحد ضمن قدردانی از دکتر ستاری رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر موسوی ریاست واحد برای اعتماد به وی، اظهار امیدواری کرد با همکاری همه کارکنان بتوانیم رسالت اصلی خویش را در حوزه دانشگاه به انجام برسانیم.

سید محمدرضا میرخان افزود، حفاظت و حراست از کارکنان، اسناد، اماکن ، تأسیسات و تجهیزات را از وظایف حراست عنوان کرد و افزود: با توجه به تعداد دانشجویان بالای این دانشگاه در حوزه دانشجویی نیز تلاش می‌کنیم با انجام دقیق و به موقع وظایف خود، از حریم آنان به درستی حفاظت و حراست نماییم.

شایان ذکر است در پایان مراسم حکم انتصاب دکتر سید محمد رضا میرخان توسط دکتر سید فرج الله موسوی به عنوان مدیرجدید حراست واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری به ایشان اهداء گردید و از زحمات دکتر سعدیان قدرانی شد .