بازدید رئیس واحد از امتحانات پایان ترم نیم سال اول 94-93

۲۸ دی ۱۳۹۳ | ۲۱:۱۳ کد : ۳۳۷۱ اخبار حوزه ریاست
-

دکتر موسوی رئیس واحد شهرری به همراه جمعی از مسئولین واحد با حضور در حوزه های امتحانی از نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم این دانشگاه بازدید و از اقدامات انجام شده در جهت ایجاد بهترین شرایط برای حضور دانشجویان در جلسه امتحان و همچنین از سعی و تلاش مسئولین، همکاران و مراقبان در برگزاری هرچه بهتر برگزار شدن امتحانات تشکر کرد.

وی با بیان اینکه برگزاری منظم و سالم یکی از رسالتهای مهم علمی و فرهنگی در دانشگاه ها است، افزود: با برنامه ریزی دقیق و منظم علاوه بر ارتقاء زیرساخت های دانشگاه بایستی در راستای افزایش بار علمی دانشجویان نیز تلاش های زیادی صورت پذیرد .

دکتر موسوی  ضمن اعلام رضایت از روند برگزاری امتحانات پایان ترم در این واحد دانشگاهی، ضمن تاکید بر لزوم افزایش کیفیت آموزشی در واحد بر برنامه ریزی دقیق و منظم برای برگزاری امتحانات در واحد تایید نمود.

وی بازدید از ستاد امتحانات از نزدیک با عوامل اجرایی امتحانات گفتگو و از زحمات آنان قدرانی کرد.