پیام تبریک رئیس واحد به مناسبت دهه مبارک فجر

۱۳ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۱:۵۱ کد : ۳۳۷۳ اخبار حوزه ریاست

دکتر سیدفرج الله موسوی رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره)  طی پیامی دهه فجر انقلاب اسلامی را  را به جامعه بزرگ دانشگاهی کشور و مردم شریف ایران زمین تبریک گفت.

متن کامل این پیام  به این شرح است.

بسم الله الرحمن الرحیم

أَمْ یَقُولُونَ افْتَرَی عَلَی اللَّهِ کَذِبًا فَإِنْ یَشَأْ اللَّهُ یَخْتِمْ عَلَی قَلْبِکَ وَ یَمْحُ اللَّهُ الْبَاطِلَ وَ یُحِقُّ الْحَقَّ بِکَلِمَاتِهِ.

و خداوند باطل‌ را محو و حق‌ را با کلمات‌ خویش‌ پا بر جا می ‌سازد.( سوره شوری؛ آیه ۲۴)

موسم آزادی ایران از زنجیر استکبار و استعمار و استحمار فرا رسید و مردی از سلاله رسول الله(ص)،شیواترین انقلاب تاریخ رابا تکیه بر ایمان خودش و اتفاق مردمانش رقم زد.

دهه مبارک فجر، ایام به ثمر رسیدن مجاهدت ها و جان فشانی های مردان و زنان آزاده ایران سرافراز و کلید گشاینده درهای فتح و پیروزی به روی ملت بزرگ ایران است که با رهبری پیامبرگونه امام خمینی (ره) «استقلال »،« آزادی » و « جمهوری اسلامی» را به ارمغان آورد.

پیروزی انقلاب اسلامی ایران با اهداف انسان دوستانه و عدالت خواهانه به ستیز با ظلم، استکبار و استبداد پرداخت و نسخه ای برای تمامی بشریت ارائه نمود که نوید روشنی از گسترش صلح و عدالت در زمین بود. این بشارت، جان های تشنه حقیقت را به اندیشه واداشت و الگوی بسیاری از خیزش های انقلابی گردید .

امروز ملت عزیز ایران با اعتماد و اتکال به خداوند متعال به مدد و قدرت دانش، تخصص و تعهد فرزندان برومندش رو به سوی آینده ای روشن دارد که در بلندای عرصه های مختلف دانش و فرهنگ چشم جهانیان را خیره خواهد کرد .

اینجانب فرارسیدن ایام غرور آفرین و شکوهمند سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به مقام عظمای ولایت و به همه ملت شریف ایران و عموم دانشگاهیان فرهیخته  تبریک و تهنیت عرض می نمایم .

دکتر سیدفرج الله موسوی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

واحد یادگار امام خمینی(ره)