برگزاری اولین همایش تجلیل از پژوهشگران اندیشه های حضرت امام خمینی (ره) در واحد

۱۹ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۴:۱۲ کد : ۳۳۷۴ اخبار حوزه ریاست

در آستانه سی و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، اولین همایش تجلیل از پژوهشگران اندیشه‌های امام خمینی(ره) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری برگزار می شود.

این همایش به همت مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی و با همکاری واحدهای دانشگاهی تهران جنوب و یادگار امام خمینی(ره) شهرری و با حضور حضرت آیت الله بجنوردی و هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی در سالن خوارزمی این واحد برگزار می‌گردد.

دکتر سید فرج الله موسوی رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با بیان اینکه هدف از برگزاری این همایش تقدیر، شناسایی و بهره‌مندی از پژوهشگرانی است که در حوزه اندیشه‌های امام خمینی(ره) فعالیت کرده‌اند افزود: اینجانب بر خود فرض می‌دانم از حمایت‌های بی دریغ دکتر میرزاده ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی، در امر برگزاری این همایش بزرگ قدردانی نمایم.

وی در ادامه برگزاری همایش تجلیل از اندیشه های حضرت امام خمینی(ره) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) را بسیار ارزشمند برشمرد و با اشاره به اهمیت فراوان شناخت اندیشه های تابناک امام راحل در زمینه های مختلف، افزود: امیدوارم با برگزاری همایش ملی تجلیل از اندیشه های امام خمینی(ره) بتوانیم گام مهم و اساسی در احیای اندیشه‌های ناب این شخصیت بزرگ قرن برداریم.

وی در پایان با بیان اینکه برای هرچه باشکوه تر برگزار شدن این همایش کمیته‌های متشکل از کمیته علمی، اجرایی و اطلاع‌رسانی تشکیل و تمامی اقدامات لازم در این خصوص انجام گرفته است، در سخنانی از زحمات مسئولین مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی و واحدهای دانشگاهی تهران جنوب و یادگار امام خمینی(ره) شهرری تقدیر کرد.