برگزاری اولین جشنواره میان استانی نشریات دانشگاه آزاد اسلامی در واحد یادگار امام خمینی (ره)شهرری

۰۶ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۹:۰۵ کد : ۳۳۷۷ اخبار حوزه ریاست

اولین جشنواره میان استانی نشریات دانشگاه آزاد اسلامی، درواحد یادگارامام(ره) شهرری برگزار می گردد.

دکتر سید فرج الله موسوی ریس واحد، با اعلام این خبر افزود: این جشنواره برای اولین بار در بین چهار استان تهران، البرز، قزوین و سمنان به صورت مشترک برگزار می گردد که میزبانی این رویداد فرهنگی را این واحد دانشگاهی از تاریخ 10الی 12 اسفندماه بر عهد دارد.

دکتر موسوی در پایان ضمن تقدیر از معاونت فرهنگی و اجتماعی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری بر برگزاری هرچه با شکوتر این جشنواره در این واحد دانشگاهی تاکید و افزود: امیدوارم هر سال شاهد برگزاری مطلوب و  پربارتر شدن فعالیت نشریات دانشجویی در سطح دانشگاه ها باشیم .

لازم به ذکر این جشنواره در تاریخ یکشنبه 10اسفند ماه در تالار هنری شهید آوینی واحد یادگارامام(ره) شهرری افتتاح و آیین اختتامیه این جشنواره نیز در تاریخ 12اسفندماه برگزار ودر این مراسم از نشریات برتر دانشگاهی تقدیر به عمل خواهد امد.