برگزاری همایش ملی شیمی سبز در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

۰۶ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۹:۱۱ کد : ۳۳۷۸ اخبار حوزه ریاست

دکتر سیدفرج الله موسوی رئیس واحد با بیان اهمیت روز افزون مسایل زیست‌محیطی در زمینه‌های مختلف افزود: این مسئله می تواند محققین و پژوهشگران را به همفکری با یکدیگر برای حل مسائل و ارائه راهکارهای مناسب زیست میحطی ترغیب ‌نماید.

رئیس همایش ملی شیمی سبز با بیان اینکه  برگزاری این همایش با پیشنهاد گروه شیمی واحد دانشگاهی یادگار امام خمینی(ره) شهرری و با موافقت  دانشگاه آزاد اسلامی و به منظور همیاری و تبادل نظر با صنایع مختلف، دانشگاه‌ها، مراکز و سازمان‌های مرتبط انجام پذیرفته است، گفت: این همایش در تاریخ6 و7 اسفند ماه و با حضور دانشجویان و پژوهشگران  و در راستای آشنایی با یافته‌ها و تحقیقات نوین در زمینه‌های گوناگون و به منظور جلوگیری از تخریب‌های زیست‌محیطی برگزار می گردد.

وی در پایان افزود: از مجموع مقالات رسیده تعداد91مقاله انتخاب که درقالب 3 محور تکنولوژی‌های نوین کاربردی در شیمی سبز، ایمنی و پدافند زیستی در شیمی سبز و مدیریت انرژی در راستای توسعه پایدار و شیمی سبز در روز همایش ارائه خواهد شد .

گفتنی است مدیر کل اداره حفاظت محیط زیست استان تهران و هنچمین نماینده قرارگاه پدافند زیستی و شیمیایی سازمان پدافند غیر عامل در مراسم افتتاحیه به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.