برگزاری نمایشگاه ترنم عفاف و صنایع دستی در واحد

۰۶ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۹:۱۶ کد : ۳۳۷۹ اخبار حوزه ریاست
به همت معاونت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری نمایشگاه ترنم عفاف و صنایع دستی با همکاری هنرمندان نمایشگاه صنایع دستی در سالن نمازخانه واحد برگزار گردید.

دکتر سید فرج الله موسوی رئیس واحد در بازدید از این نمایشگاه ضمن قدردانی از دفتر معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری واحد در امر برگزاری نمایشگاه ترنم عفاف و صنایع دستی، افزود: این نمایشگاه می تواند گامی در جهت ارائه مفاهیم ارزشمند حجاب و عفاف اسلامی و همچنین فرصتی برای خرید و تهیه صنایع دستی مورد علاقه دانشجویان باشد.

در ادامه حجت الاسلام یاری خانی معاونت دفتر نهاد نماینگی مقام معظم رهبری در واحد با بیان اینکه نمایشگاه ترنم عفاف و صنایع دستی با استقبال خوب دانشجویان مواجه شده است، گفت: در این نمایشگاه  غرفه ها شامل: پوستر و بنر حجاب، عرضه محصولات حجاب و همچنین نمایشگاه  صنایع  دستی  می باشد..

وی هدف از برگزاری نمایشگاه ترنم عفاف را ساماندهی هر چه مطلوبتر طرح حجاب و عفاف در راستای اعتلای اخلاق و معنویت و لزوم سالم سازی فضاهای آموزشی به منظور تحکیم ارزش های والای اسلامی، ایجاد نظم و انضباط در دانشگاه و حفظ قداست این محیط مقدس دانست.

معاونت دفتر نهاد نماینگی مقام معظم رهبری در واحد گفت: در کنار نمایشگاه ترنم حجاب، نمایشگاه دستاوردهای صنایع دستی به منظور آشنا کردن  دانشجویان، استادان و کارکنان با صنایع دستی برگزار می باشد که هدف از برگزاری اینچنین نمایشگاه هایی، تشویق دانشجویان هنرمند برای کسب مهارت های بیشتر برای ارتقای سطح فعالیت های هنری خواهد بود.

وی در پایان گفت: نمایشگاه ترنم حجاب و صنایع دستی با 8 غرفه از مورخ 2 /12 /93  برگزار و تا  7 /12 /93 در سالن نمازخانه فرهنگی ادامه خواهد داشت.