افتتاحیه اولین جشنواره میان استانی نشریات دانشگاه آزاد اسلامی در واحد یادگارامام خمینی(ره) شهرری

۱۰ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۹:۲۳ کد : ۳۳۸۰ اخبار حوزه ریاست

در مراسم افتتاحیه این جشنواره که با حضور مسئولین دبیرخانه منطقه هشت دانشگاه آزاد اسلامی، غرفه داران و نمایندگان واحدهای استانی و مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در تالار فرهنگی شهید آوینی برگزار شد، دکتر سید فرج الله موسوی رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری ضمن خیرمقدم گفت: برگزاری جشنواره های نشریات دانشجویی قطعا در آماده سازی بستر هم افزایی و تعامل بین نشریات دانشجویی و رسانه ها و انتقال تجارب دانشگاه ها موثر بوده و روح امید، شوق و پیشرفت دانشجویان را افزایش می دهد.

وی ارتقای سطح آگاهی های علمی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی دانشجویان را امری لازم، ضروری و اجتناب ناپذیر دانست و افزود: افزایش روحیه جمعی و امید و ارتقای سطح آگاهی های علمی، فرهنگی و سیاسی از دیگر رسالت های نشریات دانشجویی است.

دکتر موسوی با توصیه به کسانی که دراین حوزه فعالیت می کنند، افزود: ترغیب دانشجویان به انتشار نشریات، هم افزایی و هم اندیشی در خوزه نشریات دانشجویی، برجسته سازی و اهمیت دادن به حوزه نشر و... از اهداف برپایی این جشنواره است.

این مقام دانشگاهی در ادامه به نکته مهم دیگری درفعالیت نشریات و مطبوعات اشاره کرد و گفت: باید حرمت قلم را پاس داشت و به بهانه آزادی بیان، آن را با توهین، افترا و تخریب شخصیت دیگران نیالود. و این نکته بسیارمهم است که ما باید مرز بین نقادی و تخریب شخصیت دیگران، توهین و افترا را بشناسیم که اگر این مرز دقیقا مورد شناسایی قرار نگیرد آفات این چنینی را درپی خواهد داشت.

دکتر موسوی در پایان ضمن تشکر ازهمه دست اندرکاران برگزاری جشنواره، خطاب به کارشناسان و دانشجویان دانشگاه ها گفت: انشاالله بتوانیم انتظارات شما را دراین جشنواره در حد مطلوب برآورده سازیم.

در ادامه حجت الاسلام وفایی مدیر فرهنگی دبیرخانه منطقه هشت دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تشکر از میزبانی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری بیان داشت: این جشنواره در جهت ارزیابی نشریات دانشگاهی و به منظور ارتقای سطح کمی و کیفی، ایجاد فضای رقابتی در میان جوانان، کشف توانمندی ها و استعدادهای دانشجویان و تقویت روحیه نگارش در بین دانشجویان و قدردانی از برگزیدگان و فعالان این عرصه برگزار می شود.

در این مراسم حسین رفیعی دبیر اولین جشنواره میان استانی نشریات دانشگاه آزاد اسلامی با ابراز تشکر و قدردانی از برگزاری این جشواره در این واحد دانشگاهی ضمن معرفی واحدهای شرکت کننده و نشریات ارائه شده، گفت: اولین جشنواره میان استانی نشریات دانشگاه آزاد اسلامی با هدف بررسی و ارزشیابی نشریات دانشگاهی و ایجاد ارتباط و تبادل تجربه میان دست اندرکاران نشریات دانشجویی و نیز رصد و آشنایی با ظرفیت ها و توانمندی های نهفته در عرصه نشریات دانشگاهی و همچنین ترویج و ارج نهادن به آثار مکتوب دانشجویان در زمینه های دینی، سیاسی، اجتماعی ، فرهنگی، هنری، علمی و... برگزار می شود و تحت محور داوری می گردد.

وی با بیان این که هیات داوران این جشنواره از اعضاء هیأت علمی دانشگاه ها هستند، افزود: در بررسی نشریات دانشگاهی توجه به مطالب تولیدی، انسجام و تنوع در موضوع نشریه، اهمیت به مخاطبین، ایجاز در متن مقالات، درج شناسنامه و فهرست مطالب، طراحی لوگو و استفاده دائمی از آن، نظم و استمرار در انتشار و... مدّ نظر بوده و از جمله نکاتی است که هیات داوران به دقت آنها را بررسی کرده اند.

وی در ادامه شرایط شرکت در جشنواره نشریات دانشگاهی را تشریح و افزودنشریات باید دارای مجوز از کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی واحد مربوطه باشند و در بازه زمانی مهر ماه سال ۹۲ تا دی ماه ۹۳ حداقل یک شماره منتشر شده باشند.