حجت الاسلام موسوی در واحد گرمسار: دانشگاه آزاد اسلامی تعلق به هیچ گروه سیاسی نداشته و بدهکار کسی نیست

۱۲ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۶:۲۶ کد : ۳۳۸۱ اخبار حوزه ریاست

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یک واقعیتی است که نه مربوط به یک گروه سیاسی خاص و نه یک شرکت تعاونی است که از آن سهمی برده شود.

حجت الاسلام دکتر سید فرج الله موسوی در جمع دانشگاهیان در مسجد امام جعفر صادق(ع) واحد گرمسار افزود: دانشگاه آزاد اسلامی یک حرکت مبارک، مژدگانی و واقعه مهمی است که به پیشنهاد آیت الله هاشمی رفسنجانی، اردیبهشت سال 1361 در نمازجمعه تهران تاسیس و با سختی های فراوان به اینجا رسیده است.

وی گفت: یک هیات موسس اندیشمند، متفکر و خدمتگزار به پیشنهاد آیت الله هاشمی رفسنجانی و با حمایت حضرت امام(ره) که فرمودند: همه کمک کنند تا این دانشگاه که به پیشنهاد آقای هاشمی تاسیس گردید و پیشنهاد خوبی بود فعالیتش زیاد شود و در همه جا توسعه یابد ،دانشگاه آزاد اسلامی را بنا کردند و اکنون در مدت 32 سال توانسته به یک درخت سترگ، انبوه، شاخه گستر و بال و پر داری تبدیل شود که 50 درصد بار سنگین آموزش عالی را به دوش می کشد.

وی ظرفیت ها و پتانسیل های دانشگاه آزاد اسلامی را یادآور شد و افزود: در ظرف 32 سال 5 هزارو 800 نفر از دانشگاه آزاد اسلامی فارغ التحصیل شده و اکنون دانشگاه دارای هزار و نهصد نفر دانشجوی شاغل و 56 هزار نفر استاد تمام وقت و چند هزار میلیون مترمربع فضای آموزشی، پژوهشی، آزمایشگاهی، کتابخانه و... است.

دکتر موسوی با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی یکی از بزرگترین دانشگاه‌های حضوری دنیا به شمار می رود، افزود: همه باید به دنبال این باشیم که این مراکز را از نظر علمی تقویت کنیم و نباید وارد مسائل سیاسی و جناحی شویم. دانشگاه آزاد اسلامی بدهکار کسی نیست و از شهریه و منابع مالی خودش تامین می شود.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی عظمت های بزرگی آفریده و اکنون بزرگترین آکادمی جهان از نظر علمی در سطح دکترای، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی است.

در این مراسم دکتر طاهره میرساردو سرپرست واحد گرمسار، هیئت رئیسه، مدیران، کارکنان، اساتید و دانشجویان نیز حضور داشته و نماز جماعت ظهر و عصر را اقامه کردند.