نخستین روز کاری رئیس، معاونین و کارکنان واحد با زیارت قبور شهدای گمنام

۱۶ فروردین ۱۳۹۴ | ۱۴:۱۹ کد : ۳۳۸۲ اخبار حوزه ریاست
  دکتر سید فرج الله موسوی رئیس واحد شهرری به همراه حجت الاسلام یاری خانی معاونت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد، معاونین، استادان و کارکنان با حضور در جوار مقبره الشهدای واحدیادگار امام(ره)، ضمن قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدای گمنام، در حرکتی معنوی، آغازین روز کاری خود در سال جدید را معطر به فضای معنوی مقبره شهدا نمودند.

دکتر موسوی پس از زیارت قبور مطهر شهدای گمنام در نماز خانه واحد، ضمن عرض تبریک سال نو و تقارن سال جدید با ایام سوگواری سرور دوعالم حضرت زهرا(س) را به فال نیک گرفت و این سال معطر به عطر فاطمی را با حضور در کنار مزار دو شهید والامقام گمنام 8 سال دفاع مقدس و خدمت به جامعه دانشگاهی را ارزشمند دانست و در ادامه به نام گذاری سال 94 از طرف مقام معظم رهبری تحت عنوان (دولت و ملت ، همدلی و همزبانی) اشاره کرد و افزود: امیدوارم برای تمامی مسلمانان جهان به ویژه دانشگاهیان، دانشگاه آزاد اسلامی و واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری سالی سرشار از خیر و برکت باشد.

وی با اشاره به جایگاه رفیع شهدا تصریح کرد: این الگوها به ما جامه انسانی وتراوش انسانی را عطا فرمودند تا بتوانیم اخلاقیات، معنویات وارزش های والای انسانی را در این مسیر رهنمون باشیم.

وی در ادامه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در مسئله حمایت همه جانبه از دولت افزود: این مسئله نیاز به عزم ملی دارد و به همین منظور جامعه دانشگاهی نیز همگام با سایر ارگانها و نهادها در راستای پیام معظم له باید نهایت همت و تلاش خود را داشته باشند .

دکتر موسوی در ادامه ضمن تبریک موفقیت های اخیر تیم مذاکره کننده هسته ای این دستاورد و موفقیت بزرگ را حاصل تلاشهای دیپلماتیک در دولت تدبیر و امید و تیم مذاکره کننده دانست و افزود: همه این موفقیتها در گرو ایستادگی ملت و حمایت های بی شائبه مقام معظم رهبری از تیم مذاکره کننده هسته ای انجام پذیرفته است.

وی در پایان سخنان خود افزود: امیدوارم دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در سال جدید نیز همانند سال های گذشته با همت و تلاش کارکنان شریف مجموعه بتواند با پیشرفت در تمامی زمینه ها به ویژه در زمینه علمی و پژوهشی زمینه ساز توسعه و پیشرفت کشور خود باشند.

گفتنی است درپایان این مراسم پر فیض نماز جماعت ظهر و عصر برگزار گردید.