غبار رویی گلزار شهدای گمنام در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

۱۷ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۳:۴۱ کد : ۳۳۸۴ اخبار حوزه ریاست

به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و همزمان با روزهای پایانی سال 93 ، هیأت رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با حضور در مزار شهدای گمنام دانشگاه ضمن غبار روبی مزار شهدا و نثار تاج گل و فاتحه به روح پاک و مطهرشان، با آرمان های مقدس شهدا ،امام راحل و مقام معظم رهبری تجدید میثاق کردند.

در این مراسم معنوی دکتر سیدفرج الله موسوی رئیس واحد ضمن تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا(ع)، در سخنان کوتاهی با گرامیداشت یاد و خاطره بنیان گذار انقلاب و شهدای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، شهدای گمنام خصوصاً شهدای گمنام این دانشگاه؛ خطاب به حاضرین افزود: با شهدای عزیز پیمان می بندیم که همواره در مسیر شهدا باشیم و لحظه‌ای از آرمانهای شهیدان غفلت نکنیم.

وی با بیان اینکه نام و یاد پرافتخار شهدا، در تاریخ اندیشه‌ها با عزت و عظمت، ابدی خواهد ماند، افزود: شهدای سرافراز انقلاب اسلامی در جریان پیروزی انقلاب و همچنین در هشت سال دفاع مقدس با نثار جان خود برای ما استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را به ارمغان آورند که بر همه ما واجب است قدردان این شهدای والامقام باشیم.

دکتر موسوی در ادامه افزود: تمامی اقدامات لازم در خصوص ساخت یادمان شهدای گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری انجام و به زودی توسط خییرین اجرایی خواهد شد .

گفتنی است این مراسم به منظور انس بیشتر دانشگاهیان با فضای معنوی شهدا و همچنین تجدید بیعت با آرمان‌های شهدا، امام راحل و مقام معظم رهبری و به همت بسیج اساتید و با همکاری روابط عمومی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری صورت گرفت.

لازم بذکر است در جلسه ای که قبل از مراسم غبار رویی با حضور رییس واحد، هیات رئیسه و ساروغیان قائم مقام بسیج اساتید استان تهران در سالن کنفرانس ریاست برگزار گردید، دکتر پهلوانی رئیس بسیج اساتید واحد، با حفظ سمت طی حکمی از سوی فرماندهی سپاه حضرت سید والشهداء(ع) استان تهران به سمت مسئول امور بانوان سازمان بسیج جامعه زنان استان تهران معرفی گردید.