دکتر موسوی: در سال جدید ارتقاء کیفیت آموزشی و ارائه خدمات بهینه به دانشجویان در راستای تکریم هرچه بیشتر آنان از اهم اولویت ها واحد است.

۲۲ فروردین ۱۳۹۴ | ۲۰:۰۶ کد : ۳۳۸۹ اخبار حوزه ریاست

دکترسیدفرج الله موسوی رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در جلسه هیات رئیسه، ضمن گرامی داشت میلاد حضرت فاطمه زهرا طی سخنانی به تشریح شخصیت بی نظیر و آسمانی ریحانه رسول اکرم(ص) پرداخت و افزود: امیدوارم زندگی سراسر پر از خیر برکت حضرت فاطمه برای همه ما الگو و سرمشق باشد

وی با تقدیر از زحمات و تلاش‌های معاونین، مدیران، مسئولان و کارکنان واحد در سال گذشته، گفت: در سال جدید که با تدبیر رهبر معظم انقلاب به نام  "دولت و ملّت، همدلی و هم‌زبانی" مزین شده است، ارتقاء کیفیت آموزشی و ارائه خدمات بهینه به دانشجویان در راستای تکریم هرچه بیشتر آنان از اهم اولویت ها و برنامه های واحد است که شرط لازم برای برای رسیدن به این اهداف در سال جدید در حوزه های مختلف همکاری مجدانه معاونین، استادان و پرسنل مجموعه را می طلبد.

دکترسیدفرج الله موسوی با اشاره به سیاست ها و سرفصل های دانشگاه در حوزه های آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و عمرانی به تشریح برنامه های در دست اقدام پرداخت و افزود: ارتقاء و بهینه سازی کیفیت خدمات آموزشی، تمرکز زدایی امور آموزشی، تسریع در اجرای پروژه های عمرانی، و اجرای بهینه طرحهای فرهنگی از مهمترین فعالیتهای واحد در سال جدید  می باشد که انتظار می رود معاونین واحد با همدلی و تعامل هرچه بیشتر در راستای نیل به اهداف مذکور اهتمام ورزند.

رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در ادامه از زحمات ارزشمند یک ساله دکتر حسینعلی شاهین در زمات تصدی ایشان در واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری تقدیر نمود و افزود: ایشان از خانواده معظم شهدا و شخصیتی انقلابی و جانبازی سرافراز است که وجودش برای هر سازمانی منشاء خیر و برکت خواهد بود .

وی در ادامه برای ایشان در پست جدید سازمانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب آرزوی موفقیت کرد.

همچنین در ادامه اعضای هیات رئیسه ضمن تقدیر از زحمات دکتر حسینعلی شاهین در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه مربوطه پرداختند .

درپایان مراسم لوح تقدیری از طرف دکتر سیدفرج الله موسوی رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) به آقای حسینعلی شاهین اهدا گردید.