دکتر سید فرج الله موسوی در پیامی فقدان دکتر امیرحسین جواهریان عضوهیات علمی گروه جغرافیا را تسلیت گفت.

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۸:۰۷ کد : ۳۳۹۲ اخبار حوزه ریاست

متن پیام به شرح ذیل است:

انالله و انالیه راجعون

در گذشت استاد  فرزانه و والا مقام شادروان دکتر امیر حسین جواهریان، عضو هیأت علمی گروه جغرافیا، موجب تأسف و تأثرگردید.

دلبستگی و تعلق خاطر آن استاد گرانمایه به پرورش علمی و اخلاقی جوانان این مرز و بوم وتلاش برای شکوفایی و بالندگی استعدادهای بالقوه فرزندان برومند وطن در کنار سخت کوشی، آزادگی و عزّت نفس او را به مثابه یک استاد فرهیخته در عرصه علم جغرافیا جاودانه ساخت. بی تردید التیام فقدان جانسوز این استاد وارسته جز با رضایت بر مشیّت الهی میسّر نخواهد بود.

اینجانب ضمن عرض تسلیت این ضایعه دردناک به خانواده گرانقدر ایشان و جامعه علمی کشور به ویژه دانشگاهیان واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری ، رحمت و مغفرت جاودان را برای آن مرحوم و صبر و شکیبائی را برای بازماندگان ایشان از درگاه خداوند منّان مسالت می نمایم.

دکتر سیدفرج الله موسوی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی