جشن میلاد کوثر و تجلیل از مقام زن و مادر در واحد

۲۶ فروردین ۱۳۹۴ | ۱۹:۱۹ کد : ۳۳۹۳ اخبار حوزه ریاست

به مناسبت سالروز ولادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) ) و سلاله پاکش حضرت امام خمینی (ره) و روز زن مراسم جشنی با حضور رییس واحد، مهندس ثقفی، معاونین، مدیران و جمع کثیری از دانشجویان و محبین اهل بیت(ع) در سالن  خوارزمی واحد برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکترسید فرج الله موسوی رئیس واحد ضمن تبریک سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و سلاله پاکش حضرت امام خمینی (ره) و روز مادر به توصیف خصایل نیکو و شخصیت آسمانی حضرت صدیقه طاهره(س) پرداخت و گفت: سیره حضرت فاطمه(س) الگویی کارآمد برای تمامی مردان و زنان عالم می باشد که امیدوارم همه ما بتوانیم از زندگی سراسر نور و رحمت این هدیه خداوندی در زندگی خود به نحو شایسته ای بهرمند گردیم .

وی با بیان اینکه پرورش حضرت فاطمه در مکتب وحی و زندگی با سرچشمه ی جوشان امامت و ولایت مهمترین عاملی است که باعث شده است ایشان به شخصیتی والا و جهانی مبدل شوند و اسوه ای حقیقی برای تمام انسانها گردند، افزود: حضرت فاطمه زهرا(س) در طول زندگی کوتاه خود از چنان شان، منزلت و فضیلتی برخوردار بود که به مقام برترین و والاترین زنان عالم رسید و در طول زندگی خود در جهت ولایت مداری و دفاع از ولایت حرکت کرد و در این راه متحمل سختیهای زیادی شد و در نهایت در این مسیر به شهادت رسید.

دکتر موسوی در ادامه  با بیان اینکه اسلامی بودن زنان در کشور خصوصاً در دانشگاهها یکی از مهمترین عوامل تحقق ایجاد تمدن درخشان اسلامی در کشور است، اظهار داشت: بهترین روش اسلامی بودن در جامعه عمل به دستورات دینی و قدم برداشتن در راه بانوان بزرگی همچون فاطمه ی زهرا(س) است.

در ادامه مهندس ثقفی برادر مرحوم خانم خدیجه ثقفی همسر بزرگوار حضرت امام خمینی(ره) که به عنوان سخنران ویژه در این مراسم حضور داشت ضمن تمجید از شخصیت والای حضرت فاطمه زهرا (س) و ائمه اطهار (ع) در سخنانی به بیان برخی از ویژگی های و توصیف خصایل نیکو و شخصیت آسمانی حضرت صدیقه ی طاهره(س) پرداخت و گفت: سیره حضرت فاطمه(س) الگویی کارآمد برای تمامی مردان و زنان عالم می باشد.

وی ادامه داد: پرورش حضرت فاطمه در مکتب وحی و زندگی با سرچشمه ی جوشان امامت و ولایت مهمترین عاملی است که باعث می شود ایشان به شخصیتی والا و جهانی مبدل شوند و اسوه ای حقیقی برای تمام انسانها گردند.

مهندس ثقفی در پایان ضمن تمجید از شخصیت والای بانوی برجسته انقلاب و همسر بزرگوار حضرت امام(ره) مرحوم خانم خدیجه ثقفی در سخنانی به جایگاه و نقش ایشان در پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی پرداخت و افزود: بانو ثقفی در مسیر زندگی مشترک با امام راحل همه مخاطرات و مشکلات را به جان و دل خرید تا در نهایت انقلاب اسلامی با رهبری حکیمانه حضرت امام خمینی(ره) و با همکاری ملت بزرگ ایران  به ویژه بانوان فداکار ایران اسلامی به پیروزی رسید.

در این برنامه مداحان اهل بیت به مولودی خوانی و گروه موسیقی به اجرای برنامه پرداختند و در پایان به تعدای از برگزیدگان مسابقه جوایزی اعطا شد.