کلنگ احداث یادمان شهدای گمنام واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری به زمین زده شد

۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۳:۵۴ کد : ۳۳۹۴ اخبار حوزه ریاست

مراسم کلنگ زنی یادمان شهدای گمنام واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با حضوردکتر جمالی پور معاونت استاندار و فرماندار ویژه ری، مهندس مظلومی مدیرکل حفاظت و اطلاعات ری، دکتر سیدفرج الله موسوی رئیس واحد، هیات رئیسه و جمع کثیری از استادان، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر جمالی پور ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و همه شهدای انقلاب با بیان اینکه تدفین شهدای گمنام در دانشگاه ها به عنوان یکی از اثر گذارترین برنامه های فرهنگی در دانشگاه ها محسوب می شود، گفت: تدفین شهدای گمنام در دانشگاه موجب ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دانشگاه می شود.

دکتر هدایت الله جمالی پور اظهار داشت: گرامیداشت یاد و خاطره شهدا در جامعه به ویژه در دانشگاه ها یک وظیفه و رسالت عمومی است و برگزاری و حضور در این برنامه‌ها از خیر و برکت بسیار بالایی برخوردار است .

وی با بیان اینکه شهدا با نثار جان خود باعث شدند تا ما امروز در کشور خود شاهد امنیت ،آسایش، عظمت و اقتدار باشیم افزود:همواره یکی از رسالت مهم ما در جامعه زتده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا است که انشاالله همه ما به این وظیفه خطیر خود عمل نماییم .

دکتر جمالی پور در ادامه به اهمیت و جایگاه بسیار عظیم شهدا اشاره کرد و خاطرنشان کرد: در دوران مختلف انقلاب اسلامی و در دوران دفاع مقدس و بعد از ان شاهد رشادت‌ها و دلاورمردی‌های زیادی از سوی شهدا بوده‌ایم.

وی در پایان ضمن تشکر از زحمات و پیگیری های دکتر سید فرج الله موسوی در خصوص ساخت یادمان شهدای گمنام، اظهار امیدواری کرد مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) با انجام مکاتبات لازم بر با فرمانداری و شهرداری شهرستان ری زمینه های لازم را برای انجام فضا سازی اطراف مقبره مطهر این شهیدان بوجود آودند.

در ادامه دکتر سید فرج الله موسوی رئیس واحد ضمن خیرمقدم به حضار به ویژه دکتر جمالی پور فرماندارشهرستان ری و مهندس مظلومی فرمانده اطلاعات شهرستان ری با اشاره تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، عنوان کرد: پیکر پاک شهدا در هر جایی که آرام بگیرد، بهجت‌انگیز است و فضای جامعه را پر از معنویت و صفا می‌کند.

وی با بیان اینکه هدف از تدفین پیکر پاک و مطهر شهدائ در دانشگاه ها  انس دانشجویان و آشنایی آنها  با ایثار و جانفشانی شهدا  می باشد افزود: در بحث ساخت و ساز یادمان برای شهدا جایی برای سخن گفتن و تصمیم گرفتن ما نیست و این کار از برکات این عزیزان  انجام گرفته است .

دکتر موسوی با اشاره به دو شهید گمنام مدفون شده در دانشگاه یادگار امام خمینی(ره) شهرری از مساعدت کلیه نهادهای عمرانی و فرهنگی شهرداری منطقه19 به ‌ویژه آقای مهندس نثاری شهردار منطقه19 به‌دلیل همکاری و همچنین تقبل پرداخت هزینه‌های مرتبط با ساخت یادمان ویژه این شهداء قدردانی کرد.

وی ضمن اشاره به اینکه این یادمان‌ها نمادی از استقامت، ایثار، از جان گذشتگی و شهادت است، تصریح کرد: لازم است جوانان امروز به ویژه دانشجویان بدانند استقلال ، آرامش و تمامیت ارضی کشور ما حاصل  از جان گذشتگی شهداء بوده است که بر همه ما واجب است قدردان این عزیزان باشیم .

عضو کمیته انتصابات فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه  با بیان اینکه شهدا همان مردمی بودند که در قالب بسیج به جبهه‌ها رفته و به شهادت رسیدند، خاطرنشان کرد: مردم قدرشناس ایران اسلامی شهداء را از خود می‌دانند و برای آنها از هیچ چیزی دریغ نمی‌کنند و تمام تلاششان را در راه زنده نگهداشتن یادآنها در جامعه انجام خواهند داد.

رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری  ادامه داد با اشاره به آغاز (پروژه) ساخت یادمان شهدا افزود: امید است تا قبل از رسیدن16اردیبهشت که تاریخ اولین سالگردتدفین شهدای گمنام  در واحد است  کارهای عمده و  اساسی پروژه پایان پذیرد.

در پایان دکتر سید فرج الله موسوی از تلاش و اقدامات شهرداری منطقه19، اعضای هیات رئیسه در ساخت یادمان شهدای واحد به ویژه هیات رئیسه و فرماندهان بسیج دانشجویی استادان و کارکنان تقدیر کرد.