مراسم تجلیل از مقام معلم در واحد

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۵:۱۲ کد : ۳۳۹۷ اخبار حوزه ریاست

به مناسبت سالگرد شهادت استاد مرتضی مطهری و گرامیداشت روز معلم مراسمی با حضور دکتر سیدفرج الله موسوی رئیس واحد، حجت الاسلام یاری خانی معاونت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، اعضای هیات رئیسه و جمع کثیری از استادان و اعضای هیات علمی در سالن خوارزمی دانشگاه برگزار گردید.

دکتر سیدفرج الله موسوی در ابتدای سخنان خود ضمن تسلیت سالروز رحلت حضرت زینب(س)افزود: آن بانوی بزرگوار در تمامی زمینه های زندگی فردی و اجتماعی، الگوی تمام عیار برای زنان مسلمان است و همه ما  باید قدر این چنین نعمت های الهی بزرگی را در زندگی خود بدانیم و از آنها تبعیت کنیم.

وی ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر در سخنانی از نگاه ویژه امام علی(ع) به جایگاه معلم در جامعه اسلامی اشاره و به وصف فضائل اخلاقی و الگوهای رفتاری آن حضرت پرداخت.

وی همچنین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد فرزانه شهید آیت الله مرتضی مطهری در سخنانی ضمن تشریح ابعاد شخصیت این معلم انسان ساز  به تبین جایگاه شغل معلمی در جامعه و نقش تعلیم و تربیت اساتید در دانشگاهها پرداخت.

این مقام دانشگاهی  با اشاره به اینکه حضرت امام خمینی(ره) شهید مطهری را حاصل عمر خود می‌دانست افزود: رهبر معظم انقلاب نیز آثار استاد مطهری را مبنای فکری نظام جمهوری اسلامی است معرفی کردند.

رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با بیان اینکه نقش ارزشمند شهید مطهری در ترویج فرهنگ اصیل اسلامی بسیار  مهم و حائز اهمیت است افزود: استاد مطهری نمونه کامل و راستین یک معلم انسان ساز وموفق است .

وی با بیان اینکه برای به کمال رسیدن انسان دو بال علم و ایمان لازم است، ادامه داد: معلم با داشتن صفات حسنه‌ای چون توکل به خدا، اخلاص، پشتکار، تواضع، روحیه ایثار، گذشت و ... الگویی مناسب برای دانشجویان است.

دکتر موسوی یکی از رسالت بزرگ اساتید دانشگاه را رساندن دانشجویان و دانش پژوهان به بلوغ معنوی و فکری دانست و گفت: ماهیت روح انسان اندیشدن است ،معلمی که ما را آموزش می دهد ما را زنده می کنند و معلم بر انسان حق حیات دارد.

رئیس واحد  یادگار امام خمینی(ره)شهرری در پایان ضمن تقدیر از تلاش استادان برای ارتقاء سطح کیفی آموزش در واحد، به تببین اهداف و سیاست های این دانشگاه در حوزه پژوهشی ، آموزشی و فرهنگی پرداخت و از اعضای هیات علمی خواست که برای پیشرفت دانشگاه در همه زمینه ها تلاش نمایند.

در ادامه مراسم دکتر علیرضا استعلاجی عضو هیات علمی گروه جغرافیا ضمن تبریک هفته معلم و ولادت حضرت علی(ع) طی سخنانی با بیان این نکته که کاری که برای خدا انجام شود جامعه را می‌سازد گفت:اگر نیت این باشد که کار را برای رضای خدا انجام دهید ناخواسته به امور دنیایی خود نیز خواهید رسید زیرا در حقیقت این دو مورد در طول هم قرار دارند.

وی به جایگاه ارزشمند علمی معلم در فکر و اندیشه دانشجویان پرداخت و تصریح کرد: تواضع و فروتنی یک استاد موجب رشد و بالندگی و تکامل علمی دانشجویان می شود.

دکتر استعلاجی با بیان این نکته که در تمام امور باید مبنای کار برای رضای خدا باشد، یادآور شد: حسن فعلی و فاعلی را در رضای خدا باید با هم دنبال کنیم، کسی که هر دو حُسن را با هم داشته باشد می‌تواند در راه رسیدن به رضای خدا مسیر را سریعتر بپیماید.

در  پایان مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از استادان این واحد دانشگاهی تقدیر بعمل آمد.