بزرگداشت نخستین سالگرد تدفین شهدای گمنام در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۴:۵۸ کد : ۳۳۹۸ اخبار حوزه ریاست

در آستانه اولین سالگرد تدفین شهدای گمنام واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری ویژه برنامه گرامیداشت یاد و خاطر این شهدا با حضور اعضاء هیأت رئیسه واحد، معاونت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، پدر شهید مصطفی احمدی روشن، خانواده های معزز شهدا و ایثارگران، بسیجیان و جمع کثیری از اساتید، کارکنان و دانشجویان در کنار مزار شهدای گمنام واحد برگزار شد .

دکتر سیدفرج الله موسوی رئیس واحد ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان در مراسم سالگرد تدفین شهدای گمنام  به ویژه پدر بزرگوار شهید مصطفی احمدی روشن و خانواده های شهدای دانشجوی این واحد دانشگاهی، هدف از برگزاری این مراسم را تکریم مقام شامخ شهدای گمنام عنوان کرد و اظهار داشت: پرداختن به فرهنگ ایثار و شهادت و تجلیل از خانواده های معظم شهدا از دیگر اهداف برگزاری این مراسم است.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری به مناسبت تدفین شهدای گمنام  گفت: همانطور که مقام معظم له فرموده‌اند: پیکر مطهر و معظم شهیدان هر جا آرام گیرند یاد مبارک، ‌آرامبخش و بهجت‌انگیز خود را در فضا می‌پراکنند و صفا و معنویت می‌آفرینند.

رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره)  وجود روحیه ایثار و شهادت در جامعه را سد محکمی در برابر زیاده خواهی دشمنان بر شمرد و گفتترویج و تقویت بیش از پیش این روحیه و فرهنگ به خنثی کردن دسیسه ها و ناکام کردن اهداف پلید و استکباری آنان منجر می شود و برگزاری یادواره شهدا و زنده کردن یاد و خاطره شهدا زمینه رسیدن به این مهم را فراهم می کند.

عضو کمیته انتصابات فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: شهدای انقلاب اسلامی ایران با ایثار جان خود و پشت پا زدن به همه ظواهر دنیوی از آب و خاک و عزت انقلاب و نظام اسلامی دفاع کردند و نگذاشتند این انقلاب که یادگار ارزشمند و گرانبهای امام راحل (ره) است به دست دشمنان و نا اهلان بیفتد.

وی با بیان اینکه روح شهدای گمنام سرشار از معنویت و پاکی بوده و گمنام بودنشان این معنویت را دوچندان می‌کند افزود: آنان برای اسم و رسم به جبهه نرفتند؛ ولیکن همواره یاد آنان در قلب ملت به ویژه دانشجویان ایران همیشه و در همه جا جاری است.

دکتر موسوی با اشاره به مقبره شهیدان گمنام واحد ادامه داد: این مکان معنوی تاثیر روحی خوبی بر روی دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه داشته و بسیاری از دانشجویان در مواقع دلتنگی بر سر مزار این شهیدان می‌روند و با قرائت  فاتحه و قرآن آرامش روحی خود را به دست می آورند.

این مقام دانشگاهی در ادامه وفاداری مردم این خطه از میهن اسلامی را به انقلاب و آرمان های امام راحل و شهدای انقلاب به ویژه در دوران هشت سال دفاع مقدس یادآور شد و اظهار داشت: جامعه دانشگاهی کشور با تقدیم شهدای دانشجو نقش ارزشمندی در دفاع از این آب و خاک را به اثبات رسانده است .

در پایان رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری ضمن تقدیر ویژه از اعضای ستاد برگزاری اولین سالگرد تدفین شهدا طی سخنانی از مساعدت کلیه نهادهای عمرانی و فرهنگی شهرداری منطقه19 به ویژه مهندس نثاری شهردار منطقه19 به‌دلیل همکاری در راستای احداث یادمان شهدا، افزود: پاداش همه کسانی که در برگزاری با شکوه این مراسم نقش داشتند نزد خداوند متعال محفوظ خواهد بود.

در ادامه مراسم ابراهیم پور از فرماندهان و یادگاران هشت سال دفاع مقدس به ذکر خاطراتی از رشادتمندی ها و دلاوریهای فرزندان ایران اسلامی در دوران دفاع مقدس در جبه های حق علیه باطل پرداخت و نیز خادم از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به مدیحه‌سرایی و نوحه خوانی پرداخت.

در پایان شرکت کنندگان با حضور در مزار شهدا با اهداء گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

گفتنی است این مراسم با همت معاونت فرهنگی و اجتماعی، بسیج دانشجویی،روابط عمومی، اساتید، کارکنان و کلیه حوزه های واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری برگزار گردید.