مراسم یادبود استاد زنده یاد دکتر امیرحسین جواهریان

۰۲ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۴۶ کد : ۳۳۹۹ اخبار حوزه ریاست

مراسم بزرگداشت زنده یاد دکتر امیرحسین جواهریان، استاد فقید گروه جغرافی با حضور دکتر سیدفرج الله موسوی رئیس واحد، اعضای هیات رئیسه، استادان، کارکنان و جمع کثیری از شاگردان و دانش‌آموختگان مرحوم در نمازخانه مرکزی دانشگاه برگزار شد .

در این مراسم رئیس واحد ضمن تسلیت فقدان دکتر امیرحسین جواهریان، طی سخنانی به مسئله مرگ از نگاه قرآن پرداخت و افزود: جز خداوند آفریدگار مرگ و زندگی، همه آفریده ها در هر مقام و منزلتی باشند می بایست مزه مرگ را بچشند و مرگ سنتی همگانی است و خداوند بقا و جاودانگی حیات دنیوی را برای هیچ کس قرار نداده است و تنها ذات پروردگار عالمیان است که باقی خواهد ماند.

دکتر سیدفرج الله موسوی در ادامه تلاش دکتر جواهریان در عرصه های مختلف علمی پژوهشی را ستودنی دانست و بیان کرد: ایشان در سخت ترین شرایط جسمی همواره در کلاس و جلسات علمی  و پژوهشی حضور و با رعایت اخلاق نیک و سعه صدر به تدریس و مسئله ترویج علم برای داتشجویان و  طالبان علم و دانش می پرداخت .

وی با بیان اینکه ایشان در سراسر زندگی شان با کوشش فراوان به دنبال کسب علم و دانش و ترویج ان در محیط های  دانشگاه بود، افزود: مرحوم جواهریان بخاطر ارزش هایی که در درونش نهفته بود و در رفتارش ساری و جاری می شد، برای همیشه در دل ها زنده است اما این مصیبت برای جامعه دانشگاهی واحد یادگار امام(ره) دشوار است.

دکتر موسوی با توجه به تلاش های علمی ایشان در ارائه مقالات و طرح های پژوهشی در دانشگاه به خصوصیات اخلاقی دکتر جواهریان اشاره کرد و ادامه داد: آنچه که در زندگی انسانها پس از مرگ باقی می ماند اخلاق است و اگر این مهم حفظ شد برای همیشه جاودان می مانیم.

گفتنی است این مراسم یادبود، به مناسبت گرامی داشت یاد و خاطره استاد فقید دکتر امیر حسن جواهریان از اساتید گروه جغرافی و همچنین پدر بزرگوار آقایان محمد فضایی، مهرداد حنفی، سرکار خانم توکلی، و مادر گرامی آقایان سیدجواد موسویان و مجتبی حیدرپور  از همکاران دانشگاه که در چند ماه اخیر به دیار حق شتافتند، برگزار گردید.