پیام تبریک دکتر سید فرج الله موسوی رئیس واحد به مناسبت فرارسیدن هفته ارتباطات و روابط عمومی

۰۲ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۵:۰۳ کد : ۳۴۰۰ اخبار حوزه ریاست

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

نامگذاری 27 اردیبهشت‌ماه به این نام، بهانه‌ای است تا نقش و جایگاه این هنر فن را به عنوان هنرهشتم یادآورشویم ودست‌آوردهای تلاشگران خانواده بزرگ ارتباطات را ارج نهیم.

بی شک 27 اردیبهشت ماه تداعی گر اهمیت و نقش روز افزون صنعت روابط عمومی در دنیای ارتباطات است که امروزه به قلب تپنده مجموعه های مختلف تبدیل شده است.

روابط عمومی آئینه تمام نمای مراکز، سازمان‌ها و نهادهای مختلف است که با هدف بهبود کیفیت خدمت‌رسانی به مردم و ارتقای سطح ارتباطات با بخش های مختلف یک جامعه، ایجاد شده است و در عصر حاضر که عصر ارتباطات سریع می باشد وجود چنین تشکیلاتی آن هم در سطحی متعالی و برخوردار از روش های پیشرفته و البته الکترونیک برای ارتباط و اطلاع رسانی، امری ضروری و غیر قابل اجتناب است.

امروزه روابط عمومی نه به عنوان یک سامانه تشریفاتی و حتی اجرایی بلکه به عنوان یک سامانه اصلی در ارتقا و پیشرفت هر سازمانی جایگاه ویژه‌ای دارد و بدون روابط عمومی هیچ فعالیتی انعکاس نمی یابد.

روز ارتباطات و روابط عمومی، در نهایت فرصتی است مبارک تا همه با هم برای توسعه ارتباطات اجتماعی و غنای معنوی و ارزشی این حرفه ارزشمند با تقویت حضور مدیرانی دانایی محور و تحول طلب از یک سو و رعایت اخلاق حرفه ای در عملکرد خود و بها دادن روز افزون به نظام آزاد ارتباطات واطلاعات از سویی دیگر تلاش نموده و جایگاه این حرفه را در جامعه آرمان خواه و اسلامی خود تثبیت نماییم.

اینجانب روز ارتباطات و روابط عمومی را صمیمانه به تمامی دست اندرکاران صدیق و سختکوش حوزه روابط عمومی های کشور تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آنان در این مسیر دشوار، حساس و مسئولیت آفرین آرزوی توفیق روز افزون را مسئلت می نمایم.

دکتر سید فرج الله موسوی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی